Yorokobu . Jashinista przedwieczny. [Do sprawdzenia]

Yorokobu

Yorokobu . Jashinista przedwieczny. [Do sprawdzenia]

Post autor: Yorokobu »

fuk you
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Re: Yorokobu . Jashinista przedwieczny. [Do sprawdzenia]

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Yorokobu

Konta. Zapytalem sie tu i tam i wyszlo ze powinno byc ok z powrotem.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

No fajnie że konta, ale czy mógłbyś powiedzieć na jakiej podstawie? Co z tymi kontami? Rozwiń wątek z łaski swojej.

No i możesz też powiedzieć kogo się pytałeś.
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Yorokobu

Czerwońcow wiec powinno byc ok. Co do kont to na posmiertnej a nie full sume za glowne. ;d

Edit po gg naprawione
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Yorokobu

fuk you
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Już objaśniam:

Regulamin forum
Punkt 1, podpunkt h:
"Postacie nieaktywne fabularnie od ponad dwóch miesięcy zostaną usunięte, o ile gracz nie zgłosił urlopu na dłuższy okres czasu z zaznaczeniem konkretnego powodu. Posty w pomysłach, offtopie, ogłoszeniach itp. nie liczą się - w grę wchodzą jedynie posty na fabule. Należy przy tym pamiętać, że za aktywność nie uznaje się wejścia i napisania czegoś raz na dwa miesiące, musi być widoczna mniejsza lub większa systematyczność. W takich przypadkach kasacja konta nadal obowiązuje. Możliwość odzyskania takiego konta opisana jest w Regulaminie Pośmiertnych Postaci"

Midori: ostatnia obecność: 24.06.2017 ; ostatnia aktywność fabularna: 22.05 ; urlop: brak
Hakai: ostatni post, który miał związek z Hakaiem, miał miejsce 26.05, gdzie ten nick został wspominany przez Avarice w kuźni. To było 4 miesiące temu, więc wnioskuję, że aktywność fabularna miała miejsce znacznie wcześniej, niż wyżej wspomniana data.

W tym wypadku patrzymy na Regulamin pośmiertnych postaci:
Punkt 2, podpunkt f:
"W sytuacji, gdy postać zostanie usunięta z powodu dłuższej nieobecności gracza, jest możliwy powrót do starej postaci, wyglądający następująco:
  • Do miesiąca po usunięciu, gracz może "przywrócić" swoją postać w takiej formie, jakby doszło do śmierci fabularnej. Dostaje 80% z tego, co posiadał, o ile jest to więcej, niż startowa pula PH
  • Po minięciu miesiąca od kasacji, gracz powracając do usuniętej postaci, dostaje jedynie 30% PH, które zdążył uzbierać, a więc tak jak w przypadku śmierci niefabularnej. Oczywiście, o ile nie jest to mniej niż startowa pula PH."
Ostatnia kasacja, de facto, miała miejsce na początku sierpnia, dokładnie 7.08, więc czas warunkowy na 80%PH już Ci przepadł. Stąd też możesz zacząć z 500PH, które jest aktualnie na start, lub ewentualnie 30% postaci z Midoriego bądź Hakaia, o ile przekracza to pulę 500PH, nic więcej. Nie masz żadnej możliwości transferować sobie tych PH, złączyć z dwóch kont, czy cokolwiek innego, Regulamin forum jest jasny.
W razie jakichkolwiek pytań (czy też dowodów na to, że fabularna rozgrywka nie miała miejsca ponad dwa miesiące temu) proszę o zgłoszenie się do mnie na gg bądź pw.

A Senshizu skasowany został prawie pół roku temu, nie ma co wspominać, bo ta postać miała bardzo marny wkład w życie forum, a szczególnie w fabułę.
0 x
Yorokobu

Mam obgadane z czerwoncami. no problemo. wroce se. Albo se nie wroce. baba
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

No to cóż... Niku wyjaśniła wszystko. Musisz się zastosować do jej posta i poprawić Kartę Postaci tak jak należy. W przeciwnym wypadku nie uzyskasz akcepta.
0 x
Yorokobu

A pierdolcie sie wsyzscz. muaj na sprawdyajaczm. potem dobita ye mi yarabuja miejsce i ye nie moge. ja badam cyz jest miejsce. potem mi uderya jakas baba fu. a na koncu dowiaduje sie ye mam od yera. a ja taki yasluyonz. tzle robilem dla tego forum... tzle gralem i pisalem na chacie discordie adminem bzlem krzpto i mechanike ynam od podsyefki. doradyalem gracyom, yawsye radom bzlem dla nowzch. avatarz robilem. modem w wt bzlem. pomzslz robilem i sie wzpowiadalem. techniki doryucalem i klanz odswieryalem. a na koncu takie cos ye moglem wrocic ale baba cos napisala i wsyzscz stwierdyili ye jednak nie. Co to ya cyerwonce... ide stad. sluchaja sie suppa i nie moga utryzmac swojego ydania. ponad dwa lata y forum jestem i ynaja mnie mniejwiecej wsyzscz. yemsci sie na was karma. yobacyzcie!
0 x
Zablokowany

Wróć do „Karty Postaci”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość