Satsujin
Re: Satsujin
12-latek seryjnym mordercą... Tego jeszcze chyba nie mieliśmy.
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nie chce go postarzać narazie. Wolę młodego mordercę, a wiek 12 lat dodaje mu smaku i niepoczytalności od małego XD Poza tym, kto posądzi 12-latka o morderstwo?
Ps. Wprowadziłem zmiany. Już dobrze?
Ps. Wprowadziłem zmiany. Już dobrze?
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Niech będzie. Zgoda.
Wiedz jednak, że fabularnie administracja będzie Ci się przyglądać, czy aby nie przesadzasz.
Wiedz jednak, że fabularnie administracja będzie Ci się przyglądać, czy aby nie przesadzasz.
Ukryty tekst
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości