Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Yuu
Postać porzucona
Wiek postaci: 16
Ranga: Szpon
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 73#p119373
Witam, tworzę temacik do głosowania na zwycięzców
pierwszej rundy turniejku , wprawdzie oficjalnych nagród nie ma ale to zawsze dobra zabawa (może znajdzie się jakiś sponsor?). Sam rozpiszę tylko wyniki 1 rundy, ale jak ktoś chce to nie ma przeciwwskazań złożenia zakładu na calutką drabinkę. Niech wygrają najlepsi!
Walka 1: Hozuki Harisham vs Akaruidesu Yoake
Kości niestety są bezlitosne, hozuki przeciwko elektrycznemu gościowi, obstawiam pewne zwycięstwo dla Yoake
Walka 2: Youmu Nanatsuki vs Toshiro NIshiyama
W opinii niektórych walka faworytów już na początku, z pewnością będzie ciekawa jednak myślę że delikatną przewagę może mieć Toshiro
Walka 3: Dohito Shins vs Souha Shenzhen
Pustynna walka, mogłaby być wyrównana, jednak Shins zdaje się mieć miażdzącą przewagę PH, toteż zdecydowanie zakładam dominację Shinsa mimo nerfa dla ptaka transportowego kappa
Walka 4: Uchiha Sagisa vs Jun'ichi
Tutaj niezbyt dobrze znam zawodników, ale mój los leci na różowego Jun'ichiego
Walka 5: Hoshigaki Yousuke vs Uchiha Masako
Zakładam w miarę równą walkę, jestem ciekaw co nam zaprezentuje ta dwójka. Głos jednak leci na Masako
Walka 6: Yoshida Yuu vs Uchiha Aka
Nie będę obstawiał swojej walki, chociaż oczywiście postaram się wygrać
Walka 7: Hyuga Tamaki vs Kaguya Yoshimitsu
Według mnie najbardziej interesująca walka wieczoru, dwójka użytkowników technik na bliski dysntans, jeden to kaleka a druga dorastająca dopiero nastolatka. Mój glos wędruje do Tamaki
Walka 8: Gug Han vs Ineko Yasuo
Wydaje mi się że Yasuo godnie zaprezentuje się w domowych barwach i zdobędzie zwycięstwo w tym pojedynku
0 x
Isei
Martwa postać
Wiek postaci: 24
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=125465#p125465
GG/Discord: Silens#9436
Walka 1: Yoake easy win.
Walka 2: Youmu Nanatsuki - reberu > styl walki Toshiro. Zwłaszcza, jeśli ten podzielił się z Youmu wiedzą nt swoich zdolności
Walka 3: Dohito Shins - Sabaku mocno ograniczony przez teren na którym walczą, do tego klanówka Dohito jest trochę broken.
Walka 4: Uchiha Sagisa - Stawiłbym na Jun'Ichiego gdyby chodziło o pieniądze, ale wierzę, że Sagisa ugra. Jedziesz z nim siostra.
Walka 5: Hoshigaki Yousuke - O ile Yousuke posiada jakiś mocny Suiton i nie da się złapać w żadne Genjutsu to przewaga Suitonu nad Katonem(o ile w ogóle Masako takowy posiada), zdaje się być kluczowa.
Walka 6: Uchiha Aka - Nie wiem czy te walkę można inaczej obstawić :V Aka walczy na gościa, który spartolił wszystkie misje powyżej D kappa
Walka 7: Hyuga Tamaki - No walka z inwalidą. Troche mu się poszczęściło bo walczy na Taiusera, ale dalej imo dostanie srogi wp.... baty.
Walka 8: Ineko Yasuo - Samuraje OP.
0 x
It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
Yoshimitsu
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Pazur
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=6242
Multikonta: Arata
Walka 1: Yoake, innej opcji nie ma z wiadomych względów.
Walka 2: #TeamYoumu, wierzę w pustynię mimo, że sam Yoshi nie będzie zadowolony jak zobaczy dziewczynę.
Walka 3: Shinsu, ciekawa walka bo dwa OP klany chociaż przewaga PH Shinsa i sposób jego prowadzenia walk daje mu przewagę.
Walka 4: Nie mam pojęcia, strzele na Sagise. (chociaż możliwy walkower jeśli nikt nie zaopiekuje się małym)
Walka 5: Masako, kolejny raz różnica w PH.
Walka 6: Wydaje mi się, że jednak walkę wygra Aka jeśli posiada jakikolwiek katon.
Walka 7: Zdecydowanie wygra Tamaki. Yoshimitsu prowadzi walki bez żadnej taktyki i jest chory więc obstawiam Hyuuge.
Walka 8: Yasuo, różnica w PH, OP samuraje i doświadczenie postaci jak najbardziej po jego stronie.
0 x
-Mowa
Myśli
Shins
Martwa postać
Wiek postaci: 22
Ranga: Dōkō, Pazur
Krótki wygląd: Nijaki. Zazwyczaj skryty w czarnym stroju ninja - do misji się przebiera. Brak cech szczególnych poza ustami na rękach i piersi.
Widoczny ekwipunek: Torba na glinę u pasa, dwie torby z tyłu. Maska na twarzy, rękawiczki na dłoniach. Miecz zawieszony na plecach. Płaszcz.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=80043#p80043
w1: JołEłk - podejrzewam instant łin
w2: Tu jest ciężko, obie postacie bardzo silne, ale obstawiam Toshiro . Chociaż będę kibicował Youmu, bo wolałbym z nią walczyć jeśli będzie mi dane przejść do 3 rundy.
w3: Myślę, że większe szansę mam ja .
w4: Nie wiem jak walczy Sagisa, więc ciężko cokolwiek tutaj na 100% powiedzieć. Ale stawiam na Junka .
w5: Obstawiam Masako
w6: Yuu , bo jest mafiozą
w7: Uważam, że jednak Yoshi ma spore szanse, jeśli tylko trochę pomyśli, więc Yoshi
w8: Yasuo , bo ponoć to kozak. Tam mówi czacik
0 x
Tatsuo
Postać porzucona
Wiek postaci: 29
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Długie rude włosy opadające swobodnie na ramiona, blizny od oparzeń na prawej stronie twarzy.
Widoczny ekwipunek: Płaszczyk i przyczepiona do niego biwa.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=8019
GG/Discord: Kraze#5092
Multikonta: Don Patch | Fujiko
Walka 1: Yoake
Walka 2: Youmu
Walka 3: Shins
Walka 4: Junichi
Walka 5: Masako
Walka 6: Aka
Walka 7: Tamaki
Walka 8: Yasuo
100%, no scam
0 x
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Wiek postaci: 19
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z kapturem, czarne rękawiczki
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=5229
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Toshiki Oden
autor: Tamaki Hyūga » 11 mar 2020, o 15:50
Walka 1: Hozuki Harisham vs Akaruidesu Yoake
Mimo że mam zamiar fabulić z Harishamem i trzymam za niego kciuki to wiem że zrozumie mój racjonalny wybór na Jołejka bo nie dość że żywiołowa kontra to jeszcze spora różnica PH, więc no.
Walka 2: Youmu Nanatsuki vs Toshiro NIshiyama
Tutaj to ciężko mi się coś więcej wypowiedzieć ale wydaje mi się że Toshiro wybrywa chociaż głównie ze względu na przewagę PH.
Walka 3: Dohito Shins vs Souha Shenzhen
Jeżeli Shins nie da się złapać to powinien zrobić Shenzhena na dystans + ma mocną przewagę PH
Walka 4: Uchiha Sagisa vs Jun'ichi
HYUUGA POWAH!!
Walka 5: Hoshigaki Yousuke vs Uchiha Masako
Tutaj bólem serca również głosuję przeciwko mojemu fabułkowemu koledze, chociaż w sumie ma duże zaplecze informacyjne więc nigdy nie wiadomo kappa
Walka 6: Yoshida Yuu vs Uchiha Aka
Kartki papieru vs ogień, jest tylko jeden sposób w jaki to może się skończyć xd
Walka 7: Hyuga Tamaki vs Kaguya Yoshimitsu
HYUUGA POWAH vol. 2!!! i pewność siebie to podstawa!
Walka 8: Gug Han vs Ineko Yasuo
Samuraj kappa
0 x
Shiyasu
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: White Rabbit
Widoczny ekwipunek: Czerwony płaszcz z kapturem, wakizashi przy pasie.
Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8072
GG/Discord: 12377440
W sumie to jestem tu dość krótko i nie znam jeszcze wszystkich, ale obczaiłem sobie KP poszczególnych zawodników i kilka ostatnich postów więc jakoś tam mogę to w miarę wytypować
- Walka 1 : Hozuki Harisham vs Akaruidesu Yoake
- Walka 2 : Youmu Nanatsuki vs Toshiro Nishiyama
- Walka 3 : Dohito Shins vs Souha Shenzhen
- Walka 4 : Uchiha Sagisa vs Jun'ichi
- Walka 5 : Hoshigaki Yousuke vs Uchiha Masako
- Walka 6 : Yoshida Yuu vs Uchiha Aka
- Walka 7 : Hyuga Tamaki vs Kaguya Yoshimitsu
- Walka 8 : Gug Han vs Ineko Yasuo
0 x
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi
Gratulacje, Shenzen
A ja pewnie przegram...
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Kopiuj [quote][center][i]Nick gracza[/i]
[b]Misja rangi Y
1/X
<Pora roku>, <Rok> roku[/b][/center]
[akap]Tu wstaw tekst...[/akap][/quote]
Kopiuj [center][i]Misja wykonana pomyślnie![/i]
[b]X PH, Y Ryo(, dodatkowe wynagrodzenie lub informacje - opcjonalnie)![/b][/center]
Wzór Nowej Lokacji:
Kopiuj [quote][fieldset=Opis][center][img]Obrazek/Obrazki[/img][/center]
[akap]Opis lokacji[/akap][/fieldset]
[fieldset=Ważni NPC][list][*][url=LinkDoNPC][b]NPC[/b][/url] - NPC
[code][b][color=KolorekNPC]- Mowa NPC[/color][/b]
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki [/quote][/code]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości