Nie było oficjalnych betów no to są nieoficjalne
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Nie było oficjalnych betów no to są nieoficjalne
Zasady takie, że obstawiamy całą drabinkę turniejową. Zwycięzcę każdego pojedynku. Jeśli ktoś chce można określać szanse waszym zdaniem poszczególnych uczestników ;v Czyli co dusza zapragnie bo to offtop.
0 x
Re: Nie było oficjalnych betów no to są nieoficjalne

Nieco się waham co do niektórych, ale wydaje mi się że tak może się stać...
0 x
https://scr.hu/W3RLp7
1. Shinji masakrator na 100% wygra.
2. Dam że Osamu, ale to taki strzał na oko, patrząc po klanie. 50%, nie wiem.
3. Sądzę że Hayami, tak 75% dla niego.
4. Heh wiadomo że ja.
5. Aburame win bo robaki op.
6. Tensa pokona drzewoluba.
7. Ayato to kolega mojego brata czyli Ren, nie wróżę mu wygranej i on sobie też xd
8. Misaki, sry panowie, to nie Ren by umrzeć tak łatwo.
Druga runda.
1. Shinji znowu wygra.
2. Z kim bym nie walczył pokonam go.
3. Znowu robaki OP.
4. Shiga vs Masaki, serio ktoś ma wątpliwości do wyniku?
Finały.
Ja vs pan od robaczków. No cóż, obawiam się że mogę polec, ale wiara w siebie to podstawa.
1. Shinji masakrator na 100% wygra.
2. Dam że Osamu, ale to taki strzał na oko, patrząc po klanie. 50%, nie wiem.
3. Sądzę że Hayami, tak 75% dla niego.
4. Heh wiadomo że ja.
5. Aburame win bo robaki op.
6. Tensa pokona drzewoluba.
7. Ayato to kolega mojego brata czyli Ren, nie wróżę mu wygranej i on sobie też xd
8. Misaki, sry panowie, to nie Ren by umrzeć tak łatwo.
Druga runda.
1. Shinji znowu wygra.
2. Z kim bym nie walczył pokonam go.
3. Znowu robaki OP.
4. Shiga vs Masaki, serio ktoś ma wątpliwości do wyniku?
Finały.
Ja vs pan od robaczków. No cóż, obawiam się że mogę polec, ale wiara w siebie to podstawa.
0 x
Pozwolę sobie skomentować obstawianie Masaru.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kappa kappa kappa
<notlikethis> <notlikethis>
Dziękuje, polecam się na przyszłość.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kappa kappa kappa

Dziękuje, polecam się na przyszłość.
0 x
@UP
Pani ma racje. O CIE PANIE.
Pani ma racje. O CIE PANIE.

0 x
- Papyrus
- Administrator
- Ranga: Fabular
- GG/Discord: Enjintou1#8970
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans
Spokojnie, z Natsu mamy ustawione kto jak gdzie wygra.
Teoretyzujcie sobie dalej kappa
Teoretyzujcie sobie dalej kappa
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Obstawianie jest imo głupie XD Nigdy nie wiesz kto wygra, bo nie znasz ich KP, WT (to poza adminami i modami, ale zakładamy, że są uczciwi) ani nie wiesz jaką zastosują taktykę, ani nie wiesz czy ktoś nie zrobi idiotycznego błędu.
Tak więc powodzenia w robieniu koszyczków, i tak wygra lepszy XDD
A jedyne co ja powiem, to że sądzę, ze Shinji wygra, jeśli mnie pokona.
Tak więc powodzenia w robieniu koszyczków, i tak wygra lepszy XDD
A jedyne co ja powiem, to że sądzę, ze Shinji wygra, jeśli mnie pokona.
0 x
- Yasuo
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Ja raczej przegram z Masaru XD. Wystarczy spojrzeć na różnicę PH :P.
Ale dam z siebie wszystko \o/.
Ale dam z siebie wszystko \o/.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Atari Sanada
- Gracz nieobecny
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4424
- Multikonta: Yama-uba
Głosując sugerowałam się logiką różnicy PH i siłą danych domniemanych buildów w stosunku do oponenta i terenu na którym przyszło nam walczyć. Otóż moje typy to:

Nie obstawiam dalszych bo w sumie bez sensu, niech najpierw sprawdzi się pierwsza tura i zobaczy się co dalej~
Kosuke vs Shinji w tej walce chyba nie jest zaskoczeniem, że Shinji powinien bez najmniejszego problemu wygrać. Właściwie przypuszczam, że ma on maks punktów dozwolonych na turniej albo i z kilka więcej.
Kenji vs Yorukaze - robaczkowy pan nie powinien mieć nader wielkiego oporu ze strony nowego gracza. Chłopak aktywnie ciśnie w WT i zapewne misjach więc obsatwiam, że jest jakimś tam nawet pretendentem do wyższego miejsca.
Chise vs Osamu - Pośmiertna Chise musi mieć całkiem fajne zaplecze. Masa statów, dużo percepcji i obstawiam, że szybkości. Tutaj też skłaniam się ku Chise, która jednak jak nie będzie ostrożna to może jednak trochę się zaskoczyć. Osamu wcale nie musi wyjść tutaj jako przegrany.
Tensa vs Toshio - Mam wrażenie, że tutaj odwieczny chińskobajkowy spór jednak przechyli się na stronę Uchiha i pozwoli mu wygrać. Mimo to typ ten jest niepewny i na ślepo, właściwie Toshio może być drewnianą bestią i okazać się zmasakrować przeciwnika. Tutaj w sumie moim zdaniem jest tak pół na pół, ale mimo to obstawiam Tensę ma chyba większą szansę na papierze
Hayami vs Atari - Walczyć będę jak lwica, ale nie sądzę, aby samuraj na sterydach się tym mocno przejmował. Szczerze mówiąc widzę szansę na wygraną, ale mocniejszym typem w tej walce jest samuraj. Moja świeża kunoichi pokaże mu czary mary z chakry i dostanie po głowie z drzewca.
Ayako vs Shiga - Z tego co pamiętam z całym szacunkiem do Ayako to nie była chyba najlepszym strategiem - jakbym sama była dobrym kappa - więc tutaj obstawiam dość szybką wygraną dla Jashinisty. Mimo to teren sprzyja Hozukim i może tak się stać, że nie doceniam tutaj niebieskowłosej koleżanki. Trzymam kciuki~!
Yasuo vs Megumi - Różnica PH duża i ciężka do przebycia. Mimo potencjału samurajów będzie mu niezmiernie ciężko wygrać tą walkę. Po drugiej stronie Megumi nie musi się zbytnio wysilać i jeśli nie zwiedzie go własne zapatrzenie w swoją siłę to też pewnie znajdzie się gdzieś wysoko.
Seineru vs Masaki - Gdyby nie arena obstawiłabym raczej zwycięstwo piaseczniaka, który pewnie dysponuje większą pulą PH, ale nie aż tak duża aby stwarzało to przepaść między dwójką walczących. Samuraje mają P O T Ę Ż N E sumy w statach, arena nie sprzyja korzystaniu z piachu i w sumie nie ma co się dziwić w końcu to zimowa kraina. Chociaż tak naprawdę jest to ciężka walka do wytypowania, różnie może być. Mimo to bardziej przychylam się do wyzwoliciela Teiz od kartelu opium.

Nie obstawiam dalszych bo w sumie bez sensu, niech najpierw sprawdzi się pierwsza tura i zobaczy się co dalej~
Kosuke vs Shinji w tej walce chyba nie jest zaskoczeniem, że Shinji powinien bez najmniejszego problemu wygrać. Właściwie przypuszczam, że ma on maks punktów dozwolonych na turniej albo i z kilka więcej.
Kenji vs Yorukaze - robaczkowy pan nie powinien mieć nader wielkiego oporu ze strony nowego gracza. Chłopak aktywnie ciśnie w WT i zapewne misjach więc obsatwiam, że jest jakimś tam nawet pretendentem do wyższego miejsca.
Chise vs Osamu - Pośmiertna Chise musi mieć całkiem fajne zaplecze. Masa statów, dużo percepcji i obstawiam, że szybkości. Tutaj też skłaniam się ku Chise, która jednak jak nie będzie ostrożna to może jednak trochę się zaskoczyć. Osamu wcale nie musi wyjść tutaj jako przegrany.
Tensa vs Toshio - Mam wrażenie, że tutaj odwieczny chińskobajkowy spór jednak przechyli się na stronę Uchiha i pozwoli mu wygrać. Mimo to typ ten jest niepewny i na ślepo, właściwie Toshio może być drewnianą bestią i okazać się zmasakrować przeciwnika. Tutaj w sumie moim zdaniem jest tak pół na pół, ale mimo to obstawiam Tensę ma chyba większą szansę na papierze
Hayami vs Atari - Walczyć będę jak lwica, ale nie sądzę, aby samuraj na sterydach się tym mocno przejmował. Szczerze mówiąc widzę szansę na wygraną, ale mocniejszym typem w tej walce jest samuraj. Moja świeża kunoichi pokaże mu czary mary z chakry i dostanie po głowie z drzewca.
Ayako vs Shiga - Z tego co pamiętam z całym szacunkiem do Ayako to nie była chyba najlepszym strategiem - jakbym sama była dobrym kappa - więc tutaj obstawiam dość szybką wygraną dla Jashinisty. Mimo to teren sprzyja Hozukim i może tak się stać, że nie doceniam tutaj niebieskowłosej koleżanki. Trzymam kciuki~!
Yasuo vs Megumi - Różnica PH duża i ciężka do przebycia. Mimo potencjału samurajów będzie mu niezmiernie ciężko wygrać tą walkę. Po drugiej stronie Megumi nie musi się zbytnio wysilać i jeśli nie zwiedzie go własne zapatrzenie w swoją siłę to też pewnie znajdzie się gdzieś wysoko.
Seineru vs Masaki - Gdyby nie arena obstawiłabym raczej zwycięstwo piaseczniaka, który pewnie dysponuje większą pulą PH, ale nie aż tak duża aby stwarzało to przepaść między dwójką walczących. Samuraje mają P O T Ę Ż N E sumy w statach, arena nie sprzyja korzystaniu z piachu i w sumie nie ma co się dziwić w końcu to zimowa kraina. Chociaż tak naprawdę jest to ciężka walka do wytypowania, różnie może być. Mimo to bardziej przychylam się do wyzwoliciela Teiz od kartelu opium.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości