Baner/Button

Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Baner/Button

Post autor: Defrevin »

Kto się zna dobrze na obróbce grafiki i mógłby stworzyć dla naszego forum interesujący baner o wymiarach 468 x 60 oraz 400x50?
Najlepiej coś mrocznego, tajemniczego, osadzonego w czasach w których będzie toczyła się nasza rozgrywka (a wiec żadnych znaków Ukrytych Wiosek!).

Jak ktoś chce spróbować swoich sił, to również może przygotować projekt buttonu (wymiary niech zostaną zapropowane przez Was samych). Niedługo chciałbym zacząć podpinać toplisty i portale rpg pod SW.

Sam również coś machnąłem Click!, ale nie do końca jestem z tego zadowolony :|

Propozycje?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Re: Baner/Button

Post autor: Kamiru »

Obrazek
0 x
Ayame

Post autor: Ayame »

Wybacz Defrevin, ale to Kamiru jest lepsze ;p
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Przyjmuje Twoje słowa Ayame z bólem.
Jeszcze jakieś propozycje?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Wygrał.
0 x
Miyuki

Post autor: Miyuki »

woohoo
PNG Obrazek [/center]
Obrazek [/center]
Obrazek [/center]
Obrazek [/center]
GIF Obrazek [/center]
Obrazek [/center]
Obrazek [/center]
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Dziękuje wszystkim. Mamy już wszystko co potrzeba :)
0 x
Zablokowany

Wróć do „Piszemy o wszystkim!”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości