Zakłady na Shinobi War!

Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Kakita Asagi

Re: Pierwszy raz na Shinobi War

Post autor: Kakita Asagi »

Jakby tu wam... Powiem tak, co prawda Shikako już nie była dziewicą, więc nie wiem, czy się to liczy jako "pierwszy raz", ale na fabule się już stało trochę temu (dokładnie 24-25.05.2015)...

Tak więc:

Ja obstawiam Asagi x Shikako
Proszę przelać na konto "Dogorywający Samurajowie 69 666 13 4" :) Z góry dzięki!
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Yeah, faktycznie to prawda. Aż dziw bierze, że nikt nie zauważył i to zwłaszcza przy takich użytkownikach :D
Co prawda nikt Was nie obstawił, ale faktem jest, że rozdziewiczyliście forum. Z tego więc powodu, zarówno Ty jak i Shikako, odbierzcie po tej pięknej figurce i wypłaćcie sobie po 500 ryo dla każdego (na poczet przyszłych schadzek?).
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Coś krótki to seksik był, skoro nikt nie zauważył. kappa

To czekamy na kolejne zakłady. :D
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Inu

Post autor: Inu »

To będą kolejne? kappa
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Kolejne pierwsze razy w innych kategoriach! :D
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Ja zauważyłem, ale po co komentować?

Pierwsze oświadczyny.

Pierwsze zabójstwo.

Pierwszy jinchuu.

Pierwszy przeszczep.

Pierwszy CS.

Pierwszy pakt.

Pierwszy sage mode.

Pierwsze otwarcie 8 bramy.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

pierwsze pożarcie żywcem ?
0 x
Shikako

Post autor: Shikako »

Pierwszy zgon?

Pierwsza misja S?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Pierwsze dziecko <ninja>
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Rinsari

Post autor: Rinsari »

W tej kategorii obstawiam Kaiena. Na innym forum udało mu się zapłodnić kobietę grając bezpłodną rasą, więc..
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Fakt. Byłem tak skuteczny, że sam Bóg zesłał cud. A to coś nowego, bo nie robił tego od dwóch tysięcy lat ;)
0 x
Umare Senshi

Post autor: Umare Senshi »

obstawiam, że Risaru będzie miała pierwszy pakt z...kotami, albo papugami, albo gekonami, albo szczurami, albo...no wiecie o co kaman!
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Widocznie tamta postać Kaiena była wadliwa
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Można tak powiedzieć, ale wiesz no, wadliwa na odwrót!
0 x
Yuusuke

Post autor: Yuusuke »

Phi. Pierwsze dziecko? To ja! Wygrałem!
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy o wszystkim!”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości