For Honor!

Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Hoshigaki Seiki

For Honor!

Post autor: Hoshigaki Seiki »

Obrazek Miałem się rozpisywać, ale będzie krótko :)

Ktoś gra w For Honor? Jeśli tak to chętnie zagrałbym z kimś kilka rundek dominacji albo pojedynków. Nick Shoku91 :)

*PC

DEUS VULT!
0 x
Hoshigaki Seiki

Re: For Honor!

Serio nikt? :/
Zawiodłem się na was :<
0 x
Sarutobi Kazumi

Post autor: Sarutobi Kazumi »

Wybacz, nie gram xD
0 x
Meido

Post autor: Meido »

A ja widziałem tą grę i całkiem fajnie wygląda, ale nie wiem czy mi pójdzie na kompie.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

jaki ja "honor" mam to wiesz
0 x
Hoshigaki Seiki

Tsukune, ale ciebie nigdy nie ma bo zawsze sprawdzam xD
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Bo żem jest cichociemny...paczam tylko jakie są wyniki i tyle :P Jak zyrkam to ciebie nie ma
0 x
Hoshigaki Seiki

Obrazek Shinobi jest już grany!

A wy co? Dalej tylko te wyimaginowane shinobi na forach gracie, co przegrańce? <delfineł>
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

W sumie to podbijam pytanie odnośnie grających, tylko bardziej chodzi mi o uniwersum z innej beczki, mianowicie Swtor!
Czy są jacyś zainteresowani, a być może nawet i już grający?
Sama dopiero zaczynam, więc brak ewentualnej ogłady w temacie, to raczej nie problem. ;)
A i przepraszam, że piszę tutaj, ale jakoś nie widziałam potrzeby tworzenia nowego tematu, chyba że bardzo chcecie kappa
0 x
Hoshigaki Seiki

Dwa dni temu ściągnąłem, ale jeszcze nie zdążyłem nawet włączyć. Docelowo miałem grać z kumplem, który ma już tam chyba 12 czy 20 lvl którąś klasą. Jak coś to chętnie coś razem popykam :P
0 x
Shumei

Post autor: Shumei »

Grałem w SWTOR jakiś rok temu Jedi Knightem, doszedłem do 30 któregoś, może nawet 40 (końcówka drugiego rozdziału/początek trzeciego) i jakoś tak... i jakoś tak przestałem xD
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

Pięknie! W takim razie oczekujcie wiadomości na gg! ;)
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy o wszystkim!”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości