Naruto Arena! - Temat Ogólny

Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Awatar użytkownika
Kyohei
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Bardzo wysoki (195) o przeciętnej sylwetce (90kg). Krótkie włosy, ciemnobrązowe. Zielonobrązowe oczy. Broda oraz wąsy. Wygląda na 25-28 lat. Przeważnie uśmiechnięty. Nosi khaki koszulę i zielone spodnie. Ubranie ma czyste, ale połatane.
Widoczny ekwipunek: Kołczan ze strzałami, Łuk, Kamizelka

Naruto Arena! - Temat Ogólny

Post autor: Kyohei »

Wielu z was pewnie kojarzy grę NarutoArena lub jej bliźniaczą wersję z Bleacha - Soul Arena. Doczekała się reaktywacji, jest jednak "w podziemiu" z uwagi na prawa autorskie czy coś takiego. Przedwczoraj gra wyszła z wersji Alfa i jest teraz już na wysokim poziomie. Wcześniejsza wersja miała nieco mniej opcji, teraz w pełni dopracowano animacje, zostały dodane misje, które były w oryginalnej wersji gry. Sam wróciłem po alfie teraz, ale nie służę poradą, bo póki co jedyne co zbieram to bęcki.

Temat do dzielenia się drużynami, uwagami, rozmyśleniami na temat tej gry, a także szukaniem partnerów do potyczek.
Mój nick to Avvocado, nic obecnie nie wygrywam. Muszę się ograć, wraz z wbijanymi misjami i doświadczeniem powinno iść coraz lepiej, nie poddaje się XD.

Link do pobrania Naruto Arena, na telefony oraz komputery
Discord projektu
Jak prezentuje się gra:
Obrazek
0 x
myśli - Mowa
Chętnie poprowadzę twoją misję rangi D, napisz do mnie na discordzie! Jestem w stanie pisać niezliczoną ilość postów dziennie, dopóki jestem na bezrobociu.
Prowadzone misje (1/4):
1: Ooji: Wizyta w szpitalu
2: Ayatsuri Yuu: Potrzebne Zapasy!
3: Yamado Kai: Niestabilny skalpel
4: wolne
Awatar użytkownika
Takashi
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Wysoki na około 178cm | czarne włosy spięte w kucyk | srebrne kolczyki w uszach | często widziany z grymasem na twarzy | ubrany w ciemny kombinezon oraz kamizelkę shinobi
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie | kabura na lewym udzie | torba nad prawym pośladkiem | torba nad lewym pośladkiem | kamizelka shinobi | ochraniarz "Zjednoczonych Sił Sogen" na lewym ramieniu
GG/Discord: Takaś#4124

Re: Naruto Arena! - Temat Ogólny

Post autor: Takashi »

Ostatnio się zastanawiałem, co się stało z tą grą, bo chciałem zagrać. Zaraz pobieram i zaczynam od nowa przygodę :D
0 x
TakashiMinamotoRokubi
themekpgłosphbankbrudnopis

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy o wszystkim!”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość