Meet w Warszawie
Meet w Warszawie
Witam fellow forumowicze,
Padła propozycja meetu w Warszawce jako że sporo graczy jest właśnie z tego rejonu, a że pogoda już sroga to trzeba by znaleźć jakiś przytulny lokal oraz ustalić datę. (nie znam się to się nie wypowiem)
Rzucajcie datami które by wam pasowały i propozycjami lokalów które by się nadawały na takowe spotkanie w tym temacie and we'll make it happen!
Padła propozycja meetu w Warszawce jako że sporo graczy jest właśnie z tego rejonu, a że pogoda już sroga to trzeba by znaleźć jakiś przytulny lokal oraz ustalić datę. (nie znam się to się nie wypowiem)
Rzucajcie datami które by wam pasowały i propozycjami lokalów które by się nadawały na takowe spotkanie w tym temacie and we'll make it happen!
0 x
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Re: Meet w Warszawie
Bardzo za, ale w moim przypadku są trzy problemy,
Po pierwsze, ja ze śląska, nie znam Warszawy zbytnio.
Po drugie, obecnie szukam pracy tak jakby - znaczy muszę coś znaleźć, bo strasznie krucho u mnie z kasą. Praca + studia zaoczne, to cały tydzień z głowy. Co prawda nie studiuję zaocznie w każdy weekend, ale w większości przypadków tak.
Po trzecie, krucho z kasą. Gdybym miał więcej gotówki, to pewnie bym wygospodarował jakąś wolną chwilę, ale tak to... Muszę sobie na nowo życie jakoś poukładać :3.
Reasumując, jestem bardzo za i chętnie bym się z Wami spotkał, ale w najbliższych miesiącach prawdopodobnie nie będę miał możliwości takiej.
Po pierwsze, ja ze śląska, nie znam Warszawy zbytnio.
Po drugie, obecnie szukam pracy tak jakby - znaczy muszę coś znaleźć, bo strasznie krucho u mnie z kasą. Praca + studia zaoczne, to cały tydzień z głowy. Co prawda nie studiuję zaocznie w każdy weekend, ale w większości przypadków tak.
Po trzecie, krucho z kasą. Gdybym miał więcej gotówki, to pewnie bym wygospodarował jakąś wolną chwilę, ale tak to... Muszę sobie na nowo życie jakoś poukładać :3.
Reasumując, jestem bardzo za i chętnie bym się z Wami spotkał, ale w najbliższych miesiącach prawdopodobnie nie będę miał możliwości takiej.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
Może w przyszły weekend?
Co do barów, to nie znam za wiele ich, poza takimi w centrum, jak Nora XD Ew, jak nie w weekend, to w Loco Mexicano w poniedziałki są 2 piwa w cenie jednego, a w czwartki dwa drinki w cenie jednego. Drinki polecam
Co do barów, to nie znam za wiele ich, poza takimi w centrum, jak Nora XD Ew, jak nie w weekend, to w Loco Mexicano w poniedziałki są 2 piwa w cenie jednego, a w czwartki dwa drinki w cenie jednego. Drinki polecam

0 x
- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
Mi pasuje zarówno przyszły weekend jak i dowolny dzień w tygodniu po 18.
Loco wydaje się spoko, ale może jest obecny jakiś mocny zawodnik który wybadał już obiektywnie najlepszą miejscówkę na takie spotkanie.
Ja kojarzę taki bar jak NewMeta dla nerdów (jesteśmy na forum w końcu
), słyszałem że dobry ale może ktoś był to rzuci o nim słowo czy dwa.
Loco wydaje się spoko, ale może jest obecny jakiś mocny zawodnik który wybadał już obiektywnie najlepszą miejscówkę na takie spotkanie.
Ja kojarzę taki bar jak NewMeta dla nerdów (jesteśmy na forum w końcu

0 x
- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
Masełku najsłodszy, pomogłabym :V
Ze mną problem jest taki, że choć jestem z Wawy, to muszę niemal stale być w Toruniu, bo Bardzo Ważny Lektorat z francuskiego, bo cholerne praktyki zawodowe, bo tysiące innych rzeczy. Więc nawet gdyby padł konkretny termin i miałabym już pieniądze, to w praktyce wygląda to tak: szybki przyjazd - spotkanie z Wami - pospieszne szukanie pociągu na powrót i modlenie się, by zdążyć wrócić na czas.
Żeby Hajami mogła wziąć udział, spełnione muszą być trzy czynniki:
1) weekend - w tygodniu nie ma nawet szans na to, bym wróciła do domu, nie przy rozwalonym planie i "KIEDY DO CHOLERY SĄ TE PRAKTYKI".
2) kasa - musiałabym przed pozyskać kasę, bo przyjazd i powrót
3) czas - musiałabym wiedzieć na mur beton, że się odbędzie meeting i ile czasu to zajmie, a także mieć pewne i konkretne daty razem z godzinami *zerka wymownie na przedziwny rozkład Toruń-Warszawa*
Także jak będą konkrety i będzie jeszcze ktoś (może ktoś będzie? kappa ), to powiem coś więcej, na razie czekam. kappa
Ze mną problem jest taki, że choć jestem z Wawy, to muszę niemal stale być w Toruniu, bo Bardzo Ważny Lektorat z francuskiego, bo cholerne praktyki zawodowe, bo tysiące innych rzeczy. Więc nawet gdyby padł konkretny termin i miałabym już pieniądze, to w praktyce wygląda to tak: szybki przyjazd - spotkanie z Wami - pospieszne szukanie pociągu na powrót i modlenie się, by zdążyć wrócić na czas.
Żeby Hajami mogła wziąć udział, spełnione muszą być trzy czynniki:
1) weekend - w tygodniu nie ma nawet szans na to, bym wróciła do domu, nie przy rozwalonym planie i "KIEDY DO CHOLERY SĄ TE PRAKTYKI".
2) kasa - musiałabym przed pozyskać kasę, bo przyjazd i powrót
3) czas - musiałabym wiedzieć na mur beton, że się odbędzie meeting i ile czasu to zajmie, a także mieć pewne i konkretne daty razem z godzinami *zerka wymownie na przedziwny rozkład Toruń-Warszawa*
Także jak będą konkrety i będzie jeszcze ktoś (może ktoś będzie? kappa ), to powiem coś więcej, na razie czekam. kappa
0 x
- Yasuo
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
Well... Emiś XD. Jeśli Tensiak ma prawo jazdy to może mnie odebrać ze śląska, potem pojechać ze mną do Torunia po Ciebie i z Torunia do Warszawy XD. To by było na pewno bardzo pomocne XDDDDDDDD.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
ja tam też z Wawy niby jestem ale dobrych miejscówek nie znam bo nie pijam wiele....także tego.
0 x
- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
Uch, ja odkryłam, że praktyki muszę mieć 3 dni w tygodniu, mowy nie ma, żebym się zwolniła...i już cały tydzień z głowy ;_;
Tensiak ma prawko, ale musiałby mieć wolne w pracy, a ja musiałabym mieć dzień wolny oh wait kappa
Tensiak ma prawko, ale musiałby mieć wolne w pracy, a ja musiałabym mieć dzień wolny oh wait kappa
0 x
- Jun'ichi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 429#p86350
- Multikonta: -
- Etsuya
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Tora
- Krótki wygląd: jasne włosy | bursztynowe oczy | średniego wzrostu | zamyślony
- Widoczny ekwipunek: plecak | namiot | kabura na broń [prawe udo] | kabura na broń [lewe udo] | torba na biodro
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=6604
Na moje wypadałoby najpierw poznać społeczność od strony forum i dać tego typu event zorganizować jakimś starym wyjadaczom :P
0 x
- Jun'ichi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 429#p86350
- Multikonta: -
Starzy wyjadacze pewnie nawet nie są z Warszawy :P
Poza tym co tu organizować? Ustalić termin, miejsce i to wszystko. Barów i knajp jest w okolicy pod dostatkiem więc w razie potrzeby można po prostu przejść z miejsca A do B w 10 minut ^^
Poza tym co tu organizować? Ustalić termin, miejsce i to wszystko. Barów i knajp jest w okolicy pod dostatkiem więc w razie potrzeby można po prostu przejść z miejsca A do B w 10 minut ^^
0 x
- Yasuo
Albo połapać pokemony w Pokemon GO kappa Godzinami można tak chodzić szukając Shiny Rattaty kappa
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości