Mokuton: Gurīn'āto

Moderator: Souei

Shigeru

Mokuton: Gurīn'āto

Post autor: Shigeru »

Nazwa Jutsu: Mokuton: Gurīn'āto [Element drewna: Zielona sztuka]
Dziedzina: Klanowe
Ranga Jutsu: D
Zasięg Jutsu: 1m
Koszt chakry: E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2%
Opis: Jutsu czysto fabularne, wykorzystujące zdolności klanu Senju do tworzenia zarówno ożywionych jak i nieożywionych obiektów. Dzięki temu Jutsu, użytkownik potrafi stworzyć dowolnie określone myślą przedmioty. Może to być niezwykle piękny kwiat, rozłożyste o dziwnych gałęziach i pniu drzewo, zwykły konik na biegunach, albo drewniany zabawkowy mieczyk. Jutsu nie jest w żaden sposób ofensywne, a jedynie służy do urozmaicenia działań fabularnych.
Link do tematu postaci: Click!
0 x
Kamiru

Re: Mokuton: Gurīn'āto

Post autor: Kamiru »

Pasywem tego nie załatwisz? O_e
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Właśnie miałem o to pytać xD
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Własnie też nie mam pojęcia, pasywka powinna to załatwić
0 x
Shigeru

Miałem wątpliwości, bo pasywka zżera aż 10% chakry, a głupio tyle płacić, za zrobienie np. pojedynczego kwiatka do doniczki :/ Dlatego wolę tą technikę, bo z wyższą kontrolą chakry mniej zapłacę. Najchętniej jednak dałbym koszt minimalny.

Co o tym sądzicie?
0 x
Kamiru

Jak dla mnie nie.

Zresztą, ceny pasywki z rozwojem przecież maleją, a nikt normalny nie policzy 10% za zrobienie np. łyżki.
Już na D możesz zrobić coś o wymiarach: "Szerokość 3 metrów | Wysokość 10 metrów | Długość 10 metrów" więc za to, co masz opisane, to zeżre maks połowę tego.
0 x
Shigeru

No dobra, w takim razie do usunięcia.
0 x
Kamiru

Wywalam.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości