Kurei Buki
Moderator: Souei
Re: Kurei Buki
Utwardzona glina jest twardym materiałem. Daleko jej do metalu, ale mimo wszystko nie jest łamliwa jak patyk zerwany z drzewa. Mało tego, jeżeli glina zostanie sformułowana w formie kunai, to logicznym jest, że jej cienkie krawędzie będą ostrym elementem tej właśnie broni. Na dobrą sprawę człowiek może się skaleczyć kawałkiem trawy, zwykłym kijem może jeżdżąc po skórze doprowadzić do krwawienia. Więc jeżeli ostrym kawałkiem gliny przejedziesz komuś z użyciem odpowiedniej siły po skórze, to jako takie cięcie z tego wyjdzie, chociaż już zdążyłem zaznaczyć, że do cięcia nożem będzie mu brakowało. O to mi chodziło z tym cięciem, a nie o siekanie ludzi w plasterki.
0 x
Cudów po tym nie oczekuj, to jednak glina. Biała papka. Jeśli już, to tylko natnie skórę, a i tak nie zrobi tego wystarczająco głęboko, by sprawić jakiekolwiek zagrożenie dla życia. Tak samo ze wbiciem się. Jeśli to uwzględnisz w opisie techniki, to masz akcepta mojego.
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
W sumie nie wiem jak to w słowa ubrać by pasowało do opisu.. nie może tak zostać? W końcu skoro jest bum przy trafieniu w cel, to chyba nikt nie powinien mieć problemu z oceną, że jeśli ktoś mi to trafi, to też będzie bum. Ewentualnie możecie pomóc z ubraniem tego w odpowiednie zdanie..^^
0 x
Nie wiem, kto by tego nie uznał, ale masz~
Jak to zdanie nie pasuje, to proponuj jakie, po to napisałem poprzednią wiadomość, bo nie widziałem jak to zapisać, a Ty "Zmieniaj albo cofnę" ;__;
No.. ale tak chyba jest ok teraz?:-S
Jak to zdanie nie pasuje, to proponuj jakie, po to napisałem poprzednią wiadomość, bo nie widziałem jak to zapisać, a Ty "Zmieniaj albo cofnę" ;__;
No.. ale tak chyba jest ok teraz?:-S
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości