Sanso Dageki no Jutsu

Moderator: Souei

Shizuo

Re: Sanso Dageki no Jutsu

Post autor: Shizuo »

Nie do końca rozumiem tą argumentację. Technika wg was zbędna, ale całkowicie zgodna z kanonem, mechaniką, nie ma problemu z kosztami etc.
Odnośnie zapalniczki - mogę użyć rozpalonego łuczywa, zapałek, trawy, papieru.
Chodzi mi tutaj o zmylenie przeciwnika. Niech gość myśli, że mam Katon. To nada trochę więcej zabawy. A że technika działa jak zwyczajny dezodorant, który wzmacnia byle jaki płomień to cóż... Mówiłem, że to stężenie tlenu nie musi być takie, chodzi o sam efekt.
Opis mogę poprawić.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Post autor: Kaien »

Dokładnie, jakieś inne źródło ognia by się nie czepiali o zapalniczke i ja daje akcepta, nie widze powodu dla którego by to miało nie przejść.
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Nu, jakiś zamiennik potrzebny.

Akcept raz jeszcze.
0 x
Shizuo

Post autor: Shizuo »

niech będzie lampka oliwna
to mam już te przeniesienie? bo 3 głosy, w tym admina
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Przenoszę.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości