Ugoku

Moderator: Souei

Murai

Ugoku

Post autor: Murai »

Nazwa Jutsu: Ugoku
Dziedzina: Klanowe (Kakuzu)
Ranga Jutsu: D (Pasywne)
Zasięg Jutsu: Zasięg nici
Koszt chakry: E: 5% | D: 4% | C: 3% | B: 2% | A: 1% | S: 1% | S+: 1%
Opis: Technika w zasadzie nie powinna być takową nazywana. Bardziej pasuje tutaj określenie "umiejętność pasywna". Jako, iż ciało przedstawiciela szczepu Kakuzu jest prawie całe stworzone z czarnych nici, diametralnie różni się od ciała zwyczajnego przeciętniaka. Możliwym jest zatem stworzenie swoistej przestrzeni między nićmi, w której można by umieścić jakieś niewielkie przedmioty pokroju pojedynczych sztuk broni czy innych przedmiotów, a także przemieszczania ich w obrębie naszych nici. Na przykład wsadzając nici pod ziemię możemy przemieścić wcześniej ukryty kunai w nodze tak, by potem wbić go w stopę oponenta. Podobnie z notkami, bombkami i innymi niewielkimi przedmiotami.
Link do tematu postaci: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=1781#p1781
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Ugoku

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Mi także pasuje, ale tylko małe przedmioty - Notki, bombki, kunaie itd. Nic większego. Reszta bez zastrzeżeń.
0 x
Murai

W sumie to warto by było ustalić to pod względem objętości przedmiotu, żeby potem jakiś niedomówień nie było. Więc w przypadku nóg czy rąk wyszłoby 2 obj, a w okolicach brzucha to nawet z 5. Takie coś pasowałoby?
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Doprecyzuj to troche. Bo jeśli chcesz to zrobić wzdłuż nogi np. to możesz i więcej zmieścić, w brzuchu? Trudno orzec. Chociaż jeśli te 5 i 2 to twoja propozycja i ci pasuje to odemnie Akcept :)
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Mi pasuje taka opcja. Akcept na nią.
0 x
Murai

Dopisane
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Akceptuję
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Sprytne. Akcept.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

przechodzi, tylko przeniescie, bo ja lecze sie po wczoraj ;/
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości