Gumy Gotowe

Moderator: Souei

Shiro

Gumy Gotowe

Post autor: Shiro »

Nazwa
Guma Balonowa
Typ
Dodatek
Objętość
Woreczek, który zmieści się w każdej kieszeni, 1 pkt objętości.
Waga Fūin
1
Zdobycie
50 ryo za opakowanie
Opis Niewielki woreczek, w którym znajduje się 20 gum balonowych. Różnokolorowe, pyszne gumy, nic tylko żuć!
Właściwości Guma zastępuje dmuchawkę i pozwala wykonywać techniki klanowe. Jedna sztuka wystarcza na jakiś czas.
0 x
Chuichi

Re: Gumy Gotowe

Post autor: Chuichi »

Niestety za pomocą gum balonowych nie będziesz mógł korzystać ze swojej klanówki. Wiem, że coś takiego było w Boruto, ale to kompletnie inna technika, która nie jest dodatkowo zaliczana do Twojego szczepu. Shabondama polega na tym, że z WODY formujesz bańki z różnymi efektami. Nie zrobisz ich z gumy balonowej. Czy pomimo tego nadal chcesz przedmiot?
0 x
Shiro

Meh. Myślałem, że da radę tak ;/ Chciałem się pozbyć dmuchawki, a nie miałem lepszego pomysłu na jej zastąpienie jak guma balonowa. :/ Czyli teraz ten przedmiot mogę mieć jako zwykły przedmiot, który nie pozwoli mi wykonywać technik klanowych?
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Najlepiej ściągnij tutaj admina/moda technicznego. Jak dla mnie jedno pod drugie nie podchodzi. Jak stwierdzą inaczej, to droga wolna.
0 x
Shiro

Okej, dzięki. Według mnie to jakieś prawo bytu miało. Guma w końcu w ustach, a w nich ślina. Więc zawsze woda by była. Teraz czekać.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Jak Panowie wyżej
0 x
Shiro

Spoko rozumiem. To do kasacji, czy tam do archiwum. Dziękuje za ocenę :) Może uda mi się coś lepszego stworzyć w najbliższym czasie.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości