- [center][img]http://www.neijia.net/neijia/obrazy/19/shaolin/syz_2a.jpg[/img][/center]
- Nazwa
- Ciężarki V1 – Lekkie kondycyjne
- Typ
- Ubranie
- Objętość
- Należy nosić na sobie
- Waga Fūin
- 20
- Cena
- 500ryo
- Opis Specjalne ciężarki pieszczotliwie zwane wersją lekką chodz mylnie bo normalny człowiek nie był by w stanie w nich funkcjonować. Nosząc je na codzień ciało człowieka przyzwyczaja się do zawieszonego na jego ciele ciężaru co skutkuje tym, że nasza kondycja wyrabia się dodatkowo, a na dodatek kiedy nadejdzie dzień w którym je ściągnie jego ciało stanie się dla niego strasznie lekkie co za to przekłada się na to, że będzie w stanie poruszać się przez pewien okres czasu bez większego zmęczenia. Jednak nie trwa to wiecznie ponieważ ciało nosiciela przyzwyczaja się do lekkości znacznie szybciej niż do ciężaru dlatego też różnica widoczna jest ledwie pare godzin po czym wracamy do naszego pierwotnego stanu.
- Właściwości .
Wymagane
20 siły
40 wytrzymałości
Minus PA noszenia
- 30 szybkości
Bonus
- Pod względem kondycji jesteśmy znacznie wydajniejsi
Po zdjęciu
+ wytrzymałość [Niemal, że nie męczymy się przez 6 tur]
+ 20 szybkości
Kuźnia - Projekt Midoriego
Moderator: Souei
Kuźnia - Projekt Midoriego
0 x
-
- Support
Re: Kuźnia - Projekt Midoriego
Wersja Kamiru jest według mnie bardziej przemyślana. Ale mam pytanie, otóż gdy się zdejmie na te 24h, to po ponownym założeniu, znów trzeba się przyzwyczajać, przez miesiąc do ich ciężaru, tak? Nie zgadzam się tutaj jednak w kwestii ceny, myślę iż wystarczy te ~500 (bo patrząc na to, że są to zwykłe ciężarki, które raczej łatwo zrobić, nie powinno być to za drogie). Kłóciłbym się też co do wiedzy o tym, bo mimo wszystko nie jest to jakiś wybitny i jedyny w swoim rodzaju wynalazek ambitnego Ayatsuri, jednak by nie było tak że każdy to sobie zdobędzie, powinna być ta misja/wyprawa, no i oczywiście staty.
Niezależnie od tego, jakie będą wymogi, coś takiego jest według mnie spoko opcją.
Niezależnie od tego, jakie będą wymogi, coś takiego jest według mnie spoko opcją.
0 x
- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
-
- Support
Moje ciężarki nazywają się "Lekkie". Do tych Shiroia musiał bym troche pograć wiec moze zróbmy taką wersje póki co.
wymagane: 50 wytrzymałości 20 siły
Założone
-40 szybkości
zdjęte
+ 30 szybkości
Po miesiącu (założone) - szybkość wraca do normy
Podczas zdjętych ciężarków lekkość naszego ciała sprawia, że pierwsze 6 tur męczenie jest zminimalizowane.
wymagane: 50 wytrzymałości 20 siły
Założone
-40 szybkości
zdjęte
+ 30 szybkości
Po miesiącu (założone) - szybkość wraca do normy
Podczas zdjętych ciężarków lekkość naszego ciała sprawia, że pierwsze 6 tur męczenie jest zminimalizowane.
0 x
-
- Support
-
- Support
chyba nic zrobic juz w kierunku swojego planu nie mogę więc usuwać śmiało
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości