Potion

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Re: Potion

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

Sam z wykształcenia nie jestem jakimś lekarzem, na rozszerzeniu mam matematykę/informatykę, a wpadłem na taki, a nie inny pomysł. Wystarczy przedstawić jakiemuś Iryouserowi koncept, a on już by oszczędził sobie tworzenia przedmiotów w kuźni. Powszechnie wiadomo, że na świecie istnieją trucizny i substancje wspomagające, prawda?
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Gyo

To jak awansuję w Iryo na D, to mi to przejdzie? kappa
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Ukryty tekst
0 x
Gyo

freeze then
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Skopiuj to sobie gdzieś do notatnika albo do wersji roboczych. Temat zalega w kuźni niepotrzebnie i robi bajzel. Jak spełnisz wymagania, to sobie go wrzucisz. Dam tydzień, żebyś to sobie ogarnął, a potem będzie w archiwum.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości