- Nazwa
- Urna
- Typ
- Schowek
- Pojemność
- 500 karteczek
- Waga Fūin
- 50
- Opis Drewniana skrzynka z dziurą, do której należy wrzucać karteczki. Zamykana na kłódkę. W zestawie z jednym kluczem. Aby opróżnić wystarczy otworzyć zamek i odchylić wieko. Rozmiary to około 80x40x40
- Cena
- 20 Ryjków?
- Link do tematu postaci
- KLIK!
Urna loteryjna
Moderator: Souei
Urna loteryjna
0 x
- Seinaru
- Martwa postać
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
- Widoczny ekwipunek: Nagrobek
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=3828
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Re: Urna loteryjna
Jak na moje jest wszystko dobrze.
Akcept
Poza tym, skoro to na potrzeby wydarzenia fabularnego i to nie jest jakieś wielkie (napisz jakieś przybliżone rozmiary w opisie).
Zastosowań bojowych ma zero. Obniż cenę o 50%.
Akcept
Poza tym, skoro to na potrzeby wydarzenia fabularnego i to nie jest jakieś wielkie (napisz jakieś przybliżone rozmiary w opisie).
Zastosowań bojowych ma zero. Obniż cenę o 50%.

0 x

- Tsukune
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
- Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=803&p=4864#p4864
...a ja zapytam tak...skoro jesteś
Ukryty tekst
to nie prościej byłoby to zrobić samemu? W końcu pewnie w warsztacie masz jakieś niepotrzebne kawałki drewna z ostatniego obiektu twórczego i po prostu sobie to wykonać? Nie musiałbyś nic płacić a taką skrzyneczkę możesz mieć nawet w domu...w końcu kto powiedział że nie możesz przerobić jakiejś starej skrzyneczki na narzędzia czy stary "kufer" na zabawki? ale to tylko moje zdanie nie wiem jak inni by to widzieli. tak czy siak mój Akcept będzie
0 x
Boo raz, że jestem na drugim końcu świata, z daleka od swojego warsztatu, a dwa od razu by było a skąd, a dlaczego, a z czego, a po co? Na głupią farbę bez kuźni było z 15 minut debaty, więc z tym już wolałem tu prawilnie przyjść 

0 x
- Akashi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Wędrowiec
- Krótki wygląd: Jednooki młodzieniec o fioletowych włosach. Odziany w skórzany płaszcz ze znakiem jashina na plecach
- Widoczny ekwipunek: Skórzany płaszcz, kazeshini
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=3899
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość