Hitsugi

Moderator: Souei

Kyoto

Hitsugi

Post autor: Kyoto »

Obrazek Nazwa:Hitsugi
Typ: Schowek
Objętość:Przedmiot należy nosić na plecach.
Pojemność:W trumnie mieści się odpowiednia ilość piasku do wykonywania odpowiednich technik klanowych. Niestety, nie dla tych pokroju Ryūsa Bakuryū. Jeśli chodzi o ciecze, jest tam miejsce na ok. 10 litrów.
Waga Fūin:50
Opis:Jest to dosyć lekki pojemnik wykonany z cienkiego metalu o barwie czarnej i srebrzystej.Pozwala zmagazynować wybrane substancje. Widnieje na nim nieznany symbol a klamry umiejscowione z boku pozwalają na szybkie jego otwarcie bez konieczności ściągania go z pleców.
Cena: 600 Ryō
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Re: Hitsugi

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Kyoto

Tak, tak, gdy nie ma w niej piasku :p Podałem orientacyjnie, ponieważ chciałem by był to odpowiednik zwykłej gurdy lecz nie bardzo się orientowałem w pojemności :p
Przystaje na na sugestie zawyżenia ceny i zmieniam na 200 :)
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Kyoto

Z tym znakiem to sto procent racji i z avka też zniknie :P
Opis poprawiony :)
Cena troszkę zabolała ale się dostosuje :<
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Akcept.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Chuichi

Post autor: Chuichi »

Akcept, ale nie stworzyłeś odpowiedniego tematu w Zaakceptowanych, więc nie mam gdzie przenieść. Daj znać jak zrobisz.
0 x
Jun

Post autor: Jun »

Chciałem dodać tu wymagania siły i wytki, ale wszystko jest w technikach Sabaku rozpisane, a Ty zastosowałeś tutaj cienki metal, więc Akcept.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości