Ukryty tekst
HAHAHAHA khe khe
Moderator: Souei
Re: HAHAHAHA khe khe
Ava - no jak dla mnie kompletne ignorowanie trutek (D i C) to już kwestia UN, wytka sama w sobie powinna osłabiać ino ~ Exodia?
Rozpisałem do każdego poziomu działanie.
Rozpisałem do każdego poziomu działanie.
0 x
Tak, jak u Masaru, tak napiszę też tutaj. Uzależnianie działania trutki od wytrzymałości ciała, jego budowy, wyćwiczenia jest głupotą. Bieganie maratonu zwiększy Twoją wytrzymałość, a (tak w temacie) gunwo da jeśli chodzi o działanie substancji szkodliwych dla organizmu. Od czegoś jest UN, bo jeśli mam wytrzymałością kontrować trutki, to spoko. Akimichi sraki nigdy nie dostanie. Do samych progów wytrzymałości się nie czepiam, skoro takie chcecie, ale tylko podkreślam, że ja jestem za całkowitym ich zniesieniem. No chyba, że macie jakiś dobry argument, który przekonałby mnie, że wyćwiczone mięśnie pozwalają niwelować trutki, to wtedy będę krakał tak jak wrony.
W każdym razie zastrzeżeń do tej trutki nie mam. Tury opisane spoko, działanie spoko, zapach już nie spoko. Określ tylko też czy kryształy można rozpuścić w wodzie, bo to też jakiś sposób zaaplikowania. To tak dla formalności tylko, bo samej oceny trutki to w niczym nie zmienia.
W każdym razie zastrzeżeń do tej trutki nie mam. Tury opisane spoko, działanie spoko, zapach już nie spoko. Określ tylko też czy kryształy można rozpuścić w wodzie, bo to też jakiś sposób zaaplikowania. To tak dla formalności tylko, bo samej oceny trutki to w niczym nie zmienia.
0 x
Przy rozkruszeniu i zalaniu wrzątkiem pewnie da się rozpuśić, nie znam się na tym aż tak ;-; Ale raczej wiadomo, że jako twórca dam radę manipulować trzema stanami swojej trutki xD
I przenoszę w ciągu 24h jeśli nie będzie sprzeciwu
I przenoszę w ciągu 24h jeśli nie będzie sprzeciwu
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości