- Nazwa
- Guma Balonowa
- Typ
- Dodatek
- Objętość
- Woreczek, który zmieści się w każdej kieszeni, 1 pkt objętości.
- Waga Fūin
- 1
- Zdobycie
- 50 ryo za opakowanie
- Opis Niewielki woreczek, w którym znajduje się 20 gum balonowych. Różnokolorowe, pyszne gumy, nic tylko żuć!
- Właściwości Guma zastępuje dmuchawkę i pozwala wykonywać techniki klanowe. Jedna sztuka wystarcza na jakiś czas.
Gumy Gotowe
Moderator: Souei
Gumy Gotowe
0 x
Re: Gumy Gotowe
Niestety za pomocą gum balonowych nie będziesz mógł korzystać ze swojej klanówki. Wiem, że coś takiego było w Boruto, ale to kompletnie inna technika, która nie jest dodatkowo zaliczana do Twojego szczepu. Shabondama polega na tym, że z WODY formujesz bańki z różnymi efektami. Nie zrobisz ich z gumy balonowej. Czy pomimo tego nadal chcesz przedmiot?
0 x
Meh. Myślałem, że da radę tak ;/ Chciałem się pozbyć dmuchawki, a nie miałem lepszego pomysłu na jej zastąpienie jak guma balonowa. :/ Czyli teraz ten przedmiot mogę mieć jako zwykły przedmiot, który nie pozwoli mi wykonywać technik klanowych?
0 x
Najlepiej ściągnij tutaj admina/moda technicznego. Jak dla mnie jedno pod drugie nie podchodzi. Jak stwierdzą inaczej, to droga wolna.
0 x
Okej, dzięki. Według mnie to jakieś prawo bytu miało. Guma w końcu w ustach, a w nich ślina. Więc zawsze woda by była. Teraz czekać.
0 x
-
- Support
Spoko rozumiem. To do kasacji, czy tam do archiwum. Dziękuje za ocenę
Może uda mi się coś lepszego stworzyć w najbliższym czasie.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości