Fabularny Rak

Moderator: Souei

Narubi

Re: Fabularny Rak

Post autor: Narubi »

Stary. Nie ma fizycznej możliwości, żeby to działało tylko na mnie. Tak się po prostu nie da. Narubi nie jest wyjątkową osobą i nie jest nikim ważnym. Fabularnie sytuacja o której mówisz byłaby zbyt naciągana. Wiązałaby się z tym, że Narubi musiałaby mieć coś czego nie mają inne osoby i to coś w kombinacji z odpowiednimi ziołami musiałoby dać odpowiedni efekt. Tu już wchodzimy w obszary dość skomplikowanej genetyki. No i druga kwestia. Ktoś musiałby mieć powód, żeby dawać to Narubi. Niby opcja z byciem królikiem doświadczalnym byłaby ok, ale jak się robi badania to zawsze na większej ilości osób. Po tygodniu osoba, które takie badania prowadzi porzuciłaby projekt jeśli działało by to TYLKO na jedną osobę.

Szczerze mówiąc nie wiem co kto mówił na Discordach. Na CB mi pisali, że przy przeszczepach obecnie grupa krwi nie jest brana pod uwagę. Sam admin fabularny stwierdził, że na grupy krwi to spoko pomysł.

Trzy propozycje:
1. Narkotyk działa tylko na bezklanowców.
2. Narkotyk działa tylko na osoby z UW Słabe Zdrowie.
3. Narkotyk działa na grupę krwi AB. Skoro inni gracze i NPCeci ważni mają zero to reszta świata może być podatna na działanie narkotyku.

Proszę każdego moda o wypowiedź. Który numer rozwiązania by go najbardziej interesował?

PS: nie wiem czy chce, żeby moja postać była uzależniona ... więc myślę o wycofaniu się z tego pomysłu. Poza tym potrzebna mi kuźnia. Liczę na szybkie załatwienie tej sprawy.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Mi pasuje 2 rozwiazanie bo o wiele latwiej sie tym "zatruc" niz ktos normalny
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Śmierć, do wywalenia
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości