"cichy" Ryu

Moderator: Souei

Ryu

"cichy" Ryu

Post autor: Ryu »

Obrazek

Nazwa: Maska tlenowa (czarna cała)
Typ: Ubranie
Objętość: 4
Waga Fūin: 3
Opis: Zwykła maska chroniąca przed wszelkimi dymami, truciznami, zanieczyszczeniami i toksycznymi substancjami. Jest ona uniwersalna, ponieważ dzięki niej można również oddychać pod wodą. Nie jest na żadne gumki, czy inne tego typu cuda – zwyczajnie trzyma się twarzy jak każda inna maska w Naruto np. maska ANBU, także Ryu może walczyć w niej i mówić bez problemu.
Cena: 80 Ryo

Usunąłem pomysł z tą notką, gdyż nie mam póki co jakichkolwiek szans na zdobycie takiego specyfiku, ani sensownego wyjaśnienia. Także zostawiam tylko tą maskę bo i tak miałem rozdzielić te dwa podania.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: "cichy" Ryu

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Odświeżam. Przedmiot poddany edycji.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Warunkiem zdobycie jest albo poznanie dobrego lalkarza (bo oni stoją najwyżej technologicznie, a maska przeciwgazowa to zaawansowana sprawa).

I na jakiej zasadzie oddychasz pod wodą? O_e

W maskach przeciwgazowych ważne są filtry. Powiedzmy, że jedna para mogłaby służyć Ci na maksymalnie na kilka/kilkanaście godzin używania w dymie/gazie.

Misja rangi B/A gdzie spotkasz lalkarza i zabulisz około 5k. Albo szukasz RP który by Ci to zdołał wykonać.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Post autor: Kaien »

Brak odpowiedzi do 26'ego = Kosz.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości