No, i w ten sposób dotarliśmy do faktycznego końca naszego eventu. Nadszedł więc tutaj czas podziękowań, podsumowań, nagradzania i ogólnie tej przyjemniejszej części.
Po pierwsze, powiedziałem to już parę razy i powiem jeszcze raz - naprawdę bardzo dziękuję, że w ogóle zechcieliście pozostać na evencie i wziąć w nim udział. Był to pierwszy event, jaki kiedykolwiek w życiu prowadziłem, i dlatego cały czas się martwiłem, że coś może nie wypalić albo pojawią się jakiegoś rodzaju nieścisłości. Mam nadzieję, że jednak mimo wszystko udało mi się mniej więcej ich uniknąć, a wam przyjemnie się czytało i pisało w tej dość chaotycznej historii.
Chciałem też przeprosić za to, że zdarzało się że odpisy leciały później niż powinny. Było to zazwyczaj niezależne ode mnie, bo a to nie miałem prądu, a to miałem gości, a to byłem chory i inne tego typu. Ale przyznam też, że niekiedy po prostu potrzebowałem więcej czasu, żeby zgromadzić więcej energii na pisanie, dlatego że po prostu nie sądziłem że ten event będzie aż takim przedsięwzięciem. Zwłaszcza te sześć ścieżek, które w pewnym momencie musiałem prowadzić jednocześnie. Przygotowywałem się na jedną, maks dwie, a tutaj taki zonk. No, ale musiałem zacisnąć zęby i wymyślać na bieżąco jakieś sensowne wydarzenia, bo w końcu to nie ode mnie zależały wasze ruchy i nie mogłem was zmuszać, żebyście się udali w jakimś kierunku. Co najwyżej lekko popychać, ale wybory były wyłącznie wasze.
A co do was samych, powiem tak - bardzo dobrze mi się czytało wasze posty, nawet pomimo tego, że zdarzało się im być niekiedy chaotycznymi. A to, co najbardziej mi się podobało, to wasze wczuwanie się w postać, dobre odgrywanie zmian które u nich zachodziły (Iczir)... ale największą dumę czułem wtedy, gdy widziałem że gracze stopniowo zaczynali pisać coraz lepiej, bardziej szczegółowo i rozbudowanie, co dawało efekt w przyjemniejszym odbiorze. Tu szczególne pochwały dla Reijiego, Gina i Ryujiego, bo o ile początkowo ich posty nie były wyjątkowo obszerne, to później z czasem widocznie się rozpisywali. No, i ostatnia sprawa.
Tak jak moi poprzednicy, widzę że mnie również za poprowadzenie całego eventu przysługuje jakaś ilość PH. Ale! Jako że nie uważam się za odpowiednią osobę na przydzielanie takowych dla mnie samego - nie chcę być niesprawiedliwy - to wy przydzielicie mi ilość PH. Podajecie po prostu na ile waszym zdaniem zasługuję, na podstawie tego jak się wam pisało, jak się podobały odpisy, czy dobrze się tutaj czuliście, i tak dalej. Z góry dziękuję za jakąkolwiek ilość, którą postanowicie mnie nagrodzić, nie mam żadnych wymagań ani nadziei - w końcu wszystko tu zależy od was, to dla was był ten event i wy tu macie największą siłę sprawczą c:
Jeszcze raz dzięki za udział, i co... do następnego?