Kawalerka Tetsu

Tutaj trafiają wszystkie przedawnione wątki, które nie są już potrzebne, ale mogą się kiedyś do czegoś przydać. Znajdziesz tu dawne misje, przedmioty, techniki i karty postaci, które zostały odrzucone bądź zginęły one w fabule.
Tetsumoto

Kawalerka Tetsu

Post autor: Tetsumoto »

Mieszkanie jak mieszkanie, raczej z tych mniejszych. Ale po co mi większe? nie dawno się wprowadził, więc rzeczy mam jeszcze niewiele. W teorii mógłbym poprosić rodziców o przesłanie pieniędzy, ale już sobie wyobrażał, jak matka stwierdzi, że nie daje sobie rady i wykorzysta do zmuszenia go do powrotu do domu. Nie dopuszczę do tego. Zacisnę pasa, zakasam rękawy i dam sobie rade sam. A zresztą, po co coś więcej niż łóżko, biurko i szafa na ubrania? Rozmyślania przerwało mi burczenie w brzuchu.
-Wypadało by coś zjeść, z pustym żołądkiem dawanie sobie rady może być trochę trudne-zaśmiałem się w duchu kierując się do aneksu kuchennego. - Co by tu zjeść? Chyba jajecznice po studencku. No nic, trzeba będzie się wybrać do sklepu po coś do szamania.-Stwierdziłem patrząc na pustą spiżarnie.
0 x
Tamaki Hyūga

Re: Kawalerka Tetsu

Post autor: Tamaki Hyūga »

[z/t]
0 x
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości