Kolory szczepów - ankieta

Tutaj trafiają wszystkie przedawnione wątki, które nie są już potrzebne, ale mogą się kiedyś do czegoś przydać. Znajdziesz tu dawne misje, przedmioty, techniki i karty postaci, które zostały odrzucone bądź zginęły one w fabule.

<t><t><t><t><t><t>Jak rozwiązać kolory szczepów?</t></t></t></t></t></t>

Podległe oddzielnie, niepodległe oddzielnie (tak jak jest w tej chwili)
6
29%
Wszystkie szczepy z jednym kolorem (tak jak było wcześniej)
2
10%
Szczepy podległe z kolorem Rodu nad nimi
13
62%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Kolory szczepów - ankieta

Post autor: Natsume Yuki »

Tak jak w ankiecie.
Ostatnimi czasy próbujemy rozwiązać kolorystyczną kwestię szczepów, i te opcje przyszły nam do głowy. Która waszym zdaniem jest najsensowniejsza, i dlaczego?
0 x
Sarutobi Kazumi

Re: Kolory szczepów - ankieta

Post autor: Sarutobi Kazumi »

A ja powiem tak, pasuje mi opcja 1 i 3 równie dobrze więc głos na obie ~
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ogólnie tak jak pisałam wcześnie na SB. Ja bym proponowała kolory odnośnie PRZYNALEŻNOŚCI do danej ziemi, czyli tam gdzie mieszkają i żyją, taki mają kolorek. Rozwiązałoby to w zupełności problem szczepów i tych podległych i tych niepodległych, bo mieliby kolor ziem, na których mieszkają i tyle. To, że ktoś jest podległy, albo niepodległy, jest opisane w opisach prowincji, więc nie ogarniam, dlaczego kolorek miałby zależeć właśnie od tego. Moim zdaniem lepiej by było, jakby kolorek oznaczał pochodzenie z jakiegoś terenu, bo łatwiej byłoby się orientować, gdzie jest w miarę sporo graczy do fabulenia. Wtedy kolory szczepów można byłoby wywalić, a dodać nowy kolorek z Kupieckimi Miastami, bo tam też mieszkają, np. Jashiniści. No ale jak tam sobie chcecie. Dla mnie podział na Rody i Szczepy w kolorkach jest zbędny, bo to shinobi i to shinobi. A jak ktoś chce doczytać, to ma w każdej KP kto to taki.
0 x
Midori

Post autor: Midori »

Spoko fabularnie
0 x
Kaz

Post autor: Kaz »

Idealnie napisane, ja bym był za takim czymś. Patrząc na opcje ankiety z braku powyższej, zaznaczam 3.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości