Tutaj trafiają wszystkie przedawnione wątki, które nie są już potrzebne, ale mogą się kiedyś do czegoś przydać. Znajdziesz tu dawne misje, przedmioty, techniki i karty postaci, które zostały odrzucone bądź zginęły one w fabule.
Arashi

Re: Avatary i sygnatury robię

Post autor: Arashi »

Dzięki wielkie!
0 x
Osamu

Post autor: Osamu »

Wielkie dzięki!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) <brawo>
0 x
Teien

Post autor: Teien »

To ja poprosze o zrobienie avatara do tego artu ^^

http://www.zerochan.net/942311

Efekty mogą być nałożone jakie chcesz lub jakie Ci pasują, ale chciałbym podtrzymać tę otoczkę tego tajemniczego uśmieszka ^^ i może być napis "Teien" (Fajnie, jakby udało się zrobić jakąś fajną animkę z czarnymi piórkami, ale uciesze się tym co zrobisz i tak ^^)
0 x
Motoko

Post autor: Motoko »

Dzień doberek, ja to w sumie przyszłam tylko pooglądać, ale im więcej oglądam, tym bardziej też chcę, dlatego pięknie proszę o avatary, które możesz udekorować i podrasować, jak tylko chcesz :D
(Chociaż co do technicznych spraw, to na tym pierwszym obrazku byłoby ekstra, gdyby udało się zmienić kolorki - z pomarańczowego na czerwony ;)) A i przepraszam za ogromne obrazki, ale stwierdziłam, że jakość ponad wymiary.
0 x
Yuyo

Post autor: Yuyo »

Dzień Dobry,
Nazywam się Eugeo, choć po tym jak mi Exodia zmienił nick to już Yuyo. Smutno mi z tego powodu lecz zawsze mogę iść krok dalej i zrobić sobie Avatar z Eugeo. Problem taki, że trochę mało artów z nim jest.
Zdjątko CZEMU OJ CZEMU SPODOBAŁA MI SIĘ POSTAĆ Z LIGHT NOVEL.
Gdybyś mi zmajstrował takiego ładnego Avka jak do tej pory robiłaś byłbym mega wdzięczny.
Nick może być Eugeo :v
0 x
Yujiro

Post autor: Yujiro »

Wrzucam kilka obrazków czy to na avka, czy to sygnę, które mnie osobiście przypadły do gustu o/
Co chcę - nie mam bladego pojęcia, zdaje się na Ciebie i Twój gust :P
ling - to z książką byłoby fajnie, gdyby był dopisek "Sience, sience everywhere" bo czemu nie \o/
0 x
Sanshou

Post autor: Sanshou »

Halo halo, temat nadal otwarty? :)
0 x
Awatar użytkownika
Kyoko
Grafik
Wiek postaci: 23
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Pół cycka.
Widoczny ekwipunek: Katana.
Multikonta: -

Post autor: Kyoko »

Chyba tak, ale raczej teraz się nastawiłam na inne sposoby wykorzystywania Photoshopa. Jak chcecie, to walcie.
0 x
Obrazek
Mowa | Myśl | Opis | Eargasm
#ee1818
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości