Re: Avatary i sygnatury robię
To ja poprosze o zrobienie avatara do tego artu ^^
http://www.zerochan.net/942311
Efekty mogą być nałożone jakie chcesz lub jakie Ci pasują, ale chciałbym podtrzymać tę otoczkę tego tajemniczego uśmieszka ^^ i może być napis "Teien" (Fajnie, jakby udało się zrobić jakąś fajną animkę z czarnymi piórkami, ale uciesze się tym co zrobisz i tak ^^)
http://www.zerochan.net/942311
Efekty mogą być nałożone jakie chcesz lub jakie Ci pasują, ale chciałbym podtrzymać tę otoczkę tego tajemniczego uśmieszka ^^ i może być napis "Teien" (Fajnie, jakby udało się zrobić jakąś fajną animkę z czarnymi piórkami, ale uciesze się tym co zrobisz i tak ^^)
0 x
Dzień doberek, ja to w sumie przyszłam tylko pooglądać, ale im więcej oglądam, tym bardziej też chcę, dlatego pięknie proszę o avatary, które możesz udekorować i podrasować, jak tylko chcesz 
(Chociaż co do technicznych spraw, to na tym pierwszym obrazku byłoby ekstra, gdyby udało się zmienić kolorki - z pomarańczowego na czerwony
)
A i przepraszam za ogromne obrazki, ale stwierdziłam, że jakość ponad wymiary.

(Chociaż co do technicznych spraw, to na tym pierwszym obrazku byłoby ekstra, gdyby udało się zmienić kolorki - z pomarańczowego na czerwony

0 x
Dzień Dobry,
Nazywam się Eugeo, choć po tym jak mi Exodia zmienił nick to już Yuyo. Smutno mi z tego powodu lecz zawsze mogę iść krok dalej i zrobić sobie Avatar z Eugeo. Problem taki, że trochę mało artów z nim jest.
Zdjątko CZEMU OJ CZEMU SPODOBAŁA MI SIĘ POSTAĆ Z LIGHT NOVEL.
Gdybyś mi zmajstrował takiego ładnego Avka jak do tej pory robiłaś byłbym mega wdzięczny.
Nick może być Eugeo
Nazywam się Eugeo, choć po tym jak mi Exodia zmienił nick to już Yuyo. Smutno mi z tego powodu lecz zawsze mogę iść krok dalej i zrobić sobie Avatar z Eugeo. Problem taki, że trochę mało artów z nim jest.
Zdjątko CZEMU OJ CZEMU SPODOBAŁA MI SIĘ POSTAĆ Z LIGHT NOVEL.
Gdybyś mi zmajstrował takiego ładnego Avka jak do tej pory robiłaś byłbym mega wdzięczny.
Nick może być Eugeo

0 x
Wrzucam kilka obrazków czy to na avka, czy to sygnę, które mnie osobiście przypadły do gustu o/
Co chcę - nie mam bladego pojęcia, zdaje się na Ciebie i Twój gust :P
ling - to z książką byłoby fajnie, gdyby był dopisek "Sience, sience everywhere" bo czemu nie \o/
Co chcę - nie mam bladego pojęcia, zdaje się na Ciebie i Twój gust :P
ling - to z książką byłoby fajnie, gdyby był dopisek "Sience, sience everywhere" bo czemu nie \o/
0 x
- Kyoko
- Grafik
- Wiek postaci: 23
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: Pół cycka.
- Widoczny ekwipunek: Katana.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=3073
- Multikonta: -
Chyba tak, ale raczej teraz się nastawiłam na inne sposoby wykorzystywania Photoshopa. Jak chcecie, to walcie.
0 x

Mowa | Myśl | Opis | Eargasm
#ee1818
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości