Zwój z linkami

<t><t><t><t><t><t>Czy chcecie rozwijany zwój po boku?</t></t></t></t></t></t>

Tak
6
23%
Nie
17
65%
Nie wiem
3
12%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Zwój z linkami

Post autor: Vulpie »

Pytam, bo nie wiem czy każdy popiera ten pomysł, a w zasadzie wygodniejsze to jest dla graczy niż adminów. Chodzi o to, że można (pewnie) by zrobić rozwijane menu z boku, jakiś zwój czy inne bajery, a linkami do powiedzmy fabuły, technik, kuźni, wt, regulaminu itd. Wygodniej i swobodniej.

Więc pytam, jesteście pozytywnie do tego nastawieni czy nie?

Aha, nawet jak trzeba będzie to sam mogę się tym zająć, chociaż to wtedy potrwa dłuuuugo :D
0 x
Kaz

Re: Zwój z linkami

Post autor: Kaz »

Widziałem na kilku forach, nie korzystałem nigdy. ~ n nie :)
0 x
Totsuo

Post autor: Totsuo »

Moim zdaniem jest to niepotrzebne. Łatwo jest się dostać do każdego działu tak jak jest teraz ;)
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Jestem za (zawsze to ułatwienie, choć tutaj i tak łatwo znaleźć).
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Często jestem zwolennikiem takiego rozwiązania, ale nie tym forum. Tutaj wszystko jest przejrzyste i 1-2 kliknięcia pozwolą nam znaleźć konkretny temat. Nie uważam więc, by to było komukolwiek potrzebne.

Ps. Zróbcie coś ze znaczkiem FB lepiej, na tablecie często mi zasłania tekst. ;__;
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Hmm, osobiście takie zwoje mi się nie podobają.
Prędzej trzeba by przywrócić mini menu ze starej odsłony, chociaż sam tego nie użytkowałem... Zagłosowałem na nie.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Shakyamuni

Post autor: Shakyamuni »

Na nie, jest to irytujące i na mojej rozdzielczości zawsze przysłania mi kawałek tekstu.
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Hm, zwój czy coś takiego to nie, ale to małe kółeczko z poprzedniej wersji było nawet ok. ;)
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Fukkatsu

Post autor: Fukkatsu »

Zbędne. Do wszystkiego łatwo można się dostać.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

@Arafinwe
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

@Def
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Na nie :< widziałam już kiedyś taki zwój i podobnego typu zakładki i osobiście lekko mnie takie coś irytuje. Nawet ten FB co teraz mamy lekko mnie drażni, bo jak dla mnie jest zbędny, no ale to tylko moje zdanie :<
0 x
Shizuo

Post autor: Shizuo »

Jak reszta, wystarczą 2/3 kliknięcia do wejście gdzie trzeba.
Nie.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Wynik głosowania pokazał dość jednoznacznie.
Odrzucam.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości