Ayato i databooki

Ayato

Ayato i databooki

Post autor: Ayato »

0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Re: Ayato i databooki

Post autor: Reika »

Z tego co mi wiadomo, klony mają przejść jeszcze małe poprawki, więc ja tam wolę poczekać na ostateczne rezultaty. Co do porównywania z databookami, to nie wszystko na forum musi być tak, jak tam, bo inaczej próby stworzenia balansu szlag trafi. Forum, to nie M&A. Co z tego, że coś jest zgodne z uniwersum, jak u nas będzie zbyt silne na daną rangę. Gramy na podstawie Naruto, a nie zgodnie z nim kropka w kropkę. Co do umiejętności takich Mizu klonów, to wszystkie umiejętności twórcy na forum posiadają tylko Kage Bunshin no Jutsu, bo inaczej byłoby to zbyt OP, żeby taki wodny, czy kamienny klon na C mógł sobie rzucać wszystkim co popadnie. Ma za to do dyspozycji wszystkie Suitony twórcy i to zdecydowanie wystarczy. Dodatkowo może kopiować prosty ekwipunek, jak kunai, senbon czy shuriken.
0 x
Kin'yu

Post autor: Kin'yu »

Wikia - wzmianka o 1/10 siły. Mówił też o tym Zabuza w chapku/odcinku, w którym po raz pierwszy ich używał. Wtedy, co złapał Kakashiego w wodną bańkę, a Sasuke i Naruto musieli uwolnić senseia.

Pomysłu nie oceniam. Jak Reika podkreślam tylko, że może powinien to załatwić Murai. Ogólnie klony muszą przejść poprawki, zaznaczyłem kilka z nich w FAQ.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Spokojnie, klony czekają na swoje wejście. Prawdopodobnie pojawi się ono gdzieś na dniach, wobec czego temat można spokojnie wyrzucić moim zdaniem. Albo zostawić i poczekać na butthurta kappa
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość