Event/konkurs/turniej/w sumie nwm co ale chyba fajne XD

Higaki

Event/konkurs/turniej/w sumie nwm co ale chyba fajne XD

Post autor: Higaki »

No to tak, wpadłem na pomysł takiego miniturnieju w realiach forum, aczkolwiek poza fabułą i całym tym światem, już tłumaczę o co mi mniej więcej chodzi. Każdy kto chciałby wziąć udział w turnieju musiałby stworzyć osobną KP o mniejszych "wymogach" akceptacji ( w sensie krótki opis, charakter, historia). Do tej KP otrzymywałoby się X PH na wykreowanie postaci ( w sensie dziedziny, statystyki itp). Byłby np. limit na jedną zakazaną technikę, jeden dopalacz (takie szczegóły potem). Dlaczego na to wpadłem? Bo zrobienie Potężnej postaci zajmuje DŁUGO (ale to nie najważniejszy powód :P) a taka zabawa byłaby moim zdaniem ciekawa, druga sprawa to to, że każdy mógłby w tym turnieju przetestować mniej więcej koncept swojej własnej postaci i jej siły (i nie wywalić czasu i PH w błoto kappa ). Oczywiście nagrody jakieś by pewnie były ;) Także przyjemne z pożytecznym.

Trzeba by zorganizować wtedy jakiś osobny dział na chwilowe KP i walki, sędziów oraz tych co akceptują KP. To tylko taki pomysł, chciałem zobaczyć, co inni o tym sądzą, jak odzew będzie pozytywny to mogę nawet pomóc w organizacji czy coś :P
0 x
Takashi

Re: Event/konkurs/turniej/w sumie nwm co ale chyba fajne XD

Post autor: Takashi »

Ja jestem za!
0 x
Iwaru

Post autor: Iwaru »

Hmm. Z jednej strony mi się to podoba, bo lubię walki. Jednak to średnio pasuje do tego forum.
0 x
Shinji

Post autor: Shinji »

Grałem takie turnieje i mistrzostwo. Ale to nie pasuje w nawet najmniejszym stopniu do ducha tego forum XD
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Biorąc pod uwagę nadchodzący event i zastój spowodowany tym okresem, pomysł raczej niemożliwy do realizacji. Aczkolwiek będziemy o czymś takim pamiętać :)
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości