PROBLEM
Niesamowite spowolnienie działu technik własnych. Przez bardzo marną aktywność admina działu wszystko spada na Defa. Który ma na głowie nie tylko to, ale całe forum.
ROZWIĄZANIE
Proponuje by akcept WSZYSTKICH aktualnie uprawnionych do oceniania modów oznaczał, że technika ma prawo przejść i przechodzi, bez konieczności fatygowania admina.
DODATKOWE UWAGI
Kawka dla usypiającego działu pls.
Moderacja WT.
Re: Moderacja WT.
Po pierwsze, wybrani moderatorzy Kaien, są wciąż na okresie próbnym i ciągle się uczą.
Po drugie - nie mówie że u Ciebie, ale u pozostałych, tempo przewijania się wynika z tempa odpisywania samych autorów technik. Albo nie odpisali na wpis moderatora, albo nie zgadzają się z wymogami administratora.
Poza tym, osobiście ten dział nie traktuje jak swoiste wyścigi i uważam, że dużo rozsądniej jest, aby nie w pośpiechu przepuszczać i przewijać co raz to kolejne techniki. Nie będę tutaj rzucał terminami w jakim tempie techniki są akceptowane i przepuszczane na innych forach, bo SW nie jest jak inne fora, niemniej jednak uważam, ze idzie nam to w porównaniu do innych tworów dużo szybciej.
Obecnie poza techniką Rinsari (która nie odpowiedziała Ichirou) oraz Komatsu (który nie zgadza się z Arafinwe) pozostałe techniki leżą zaledwie od czterech - pięciu dni. To jest według Ciebie, taka straszna tragedia?
Chyba wolałbym, aby jednak administrator miał na ten dział oko, mimo cholernej problematyki.
Po drugie - nie mówie że u Ciebie, ale u pozostałych, tempo przewijania się wynika z tempa odpisywania samych autorów technik. Albo nie odpisali na wpis moderatora, albo nie zgadzają się z wymogami administratora.
Poza tym, osobiście ten dział nie traktuje jak swoiste wyścigi i uważam, że dużo rozsądniej jest, aby nie w pośpiechu przepuszczać i przewijać co raz to kolejne techniki. Nie będę tutaj rzucał terminami w jakim tempie techniki są akceptowane i przepuszczane na innych forach, bo SW nie jest jak inne fora, niemniej jednak uważam, ze idzie nam to w porównaniu do innych tworów dużo szybciej.
Obecnie poza techniką Rinsari (która nie odpowiedziała Ichirou) oraz Komatsu (który nie zgadza się z Arafinwe) pozostałe techniki leżą zaledwie od czterech - pięciu dni. To jest według Ciebie, taka straszna tragedia?
Chyba wolałbym, aby jednak administrator miał na ten dział oko, mimo cholernej problematyki.
0 x
Biorę głównie pod uwagę fakt, że Araf już oficjalnie wziął urlop i będzie dawał odpisy co kilka dni, jak nie rzadziej. A obawiam się, że rzadziej. Itami nawet jakby wchodziła to do działu nie zagląda. Natsu raczej też nie jest z tym działem zaznajomiony. Zostajesz Ty. Ty musisz przewijać się przez dziesiątki (niekiedy i setki postów) by wydać swój werdykt.
Pomysł był bardziej na czas jak nam się uklarują modzi, kto zostaje na stałe, kto nie. By cała ta częśc wykonawcza, decydowanie ostateczne 'Za' czy 'Odrzut' nie leżała tylko na barkach jednej osoby, jednego admina, z czterech.
Pomysł był bardziej na czas jak nam się uklarują modzi, kto zostaje na stałe, kto nie. By cała ta częśc wykonawcza, decydowanie ostateczne 'Za' czy 'Odrzut' nie leżała tylko na barkach jednej osoby, jednego admina, z czterech.
0 x
Administracja to tam jedyne osoby które potrafią określić czy technika powinna przejść czy trzeba nerfić takie mam odczucie więc błagam nie róbmy tego działu niezależnym bo już nic mi nie przejdzie ;-;
0 x
- Hikari
- Martwa postać
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1307&p=12435
Pomysł jak dla mnie do odrzucenia, głos administracji w wielu przypadkach rozwiązuje wiele problemów. Bez admina technika nie powinna przechodzić.
0 x
Cause i'm the real fire.
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Ja ogólnie nie jestem ani za, ani przeciw. Bo moim zdaniem to i tak nie usprawni jakoś specjalnie tego działu. Może jednak dorzucić po jednym/dwóch moderatorach do kuźni i WT?
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Ciężko mi się określić, bo sam zapowiedziałem że tam się zapuszczać nie będę. Ale wydaje mi się, że jednak administracja powinna mieć ostatnie słowo w WT.
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Odrzucam.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość