PROBLEM
Trudno dostępne trucizny i antidota
ROZWIĄZANIE
Dodanie podstawowych(najsłabszych) trucizn i antidotum do sklepu.
DODATKOWE UWAGI
Wnoszę pomysł by do sklepów zostały wprowadzone jakieś trucizny i antidota. Zatrute ostrza czy dolewanie czegoś komuś do sake to ważny element shinobi a przy obecnym sposobie pozyskiwania takich trucizn nie okłamujmy się mało kto z nich korzysta. W żadnym wypadku nie chce usunąć tego tematu. Bardziej chodzi mi żeby droższą lecz prostszą drogą dało się je dostać. I to o wiele drożą by jednak był to towar ekskluzywny.
Antidota I trucizny wyposarzeniem
- Reika
- Martwa postać
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
- Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
- Link do KP: http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=245
- Multikonta: Brak
Re: Antidota I trucizny wyposarzeniem
Jestem na nie. Nie bez powodu jest to dziedzina Iryo i medycy raczej nie będą sprzedawać swoich mikstur byle komu. Jeśli staną się ogólnodostępne w sklepie, to każdy będzie mógł sobie biegać z takim świństwem i robić ''psikusy'' innym, a to zepsuje przyjemność rozgrywki, bo po co atakować przeciwnika, jak można go podstępem otruć i mocno osłabić?
Jak dla mnie powinno to zostać w zakresie Iryo, tak jak jest obecnie. Nie można mieć przecież wszystkiego na raz. Jak ktoś chce biegać z trutkami, to niech otworzy Iryo i tyle. Coś za coś.
Jak dla mnie powinno to zostać w zakresie Iryo, tak jak jest obecnie. Nie można mieć przecież wszystkiego na raz. Jak ktoś chce biegać z trutkami, to niech otworzy Iryo i tyle. Coś za coś.
0 x

|| Karta Postaci || Pieniądze || Punkty Historii || Głos ||
Chcesz truciznę? Słabą? Poznaj medyka, albo sam wbij Iryo na D-C.
Oddalam ten pomysł.
Oddalam ten pomysł.
0 x
Wszyscy na nie i to jest jasne. Prosze o przeniesienie do Odrzuconych.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości