Punkty Atrubutów

Akaime

Punkty Atrubutów

Post autor: Akaime »

Chciałbym zaproponować rozwiązanie odnoście rozwijania atrybutów. Wraz z innymi na sb wpadliśmy na pomysł aby za wykonywanie misji dostawało się PA, które następnie rozdzielało by się dowolnie.

Proponowana rozpiska:
Misja rangi D - 1PA
Misja rangi C - 3PA
Misja rangi B - 5PA
Misja rangi A - 8PA
Misja rangi S - 10PA
0 x
Raito

Re: Punkty Atrubutów

Post autor: Raito »

Jestem za, ale tylko jeśli jest to dodatek, a nie zamiennik wynagrodzenia :D
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Chyba muszę przestać się udzielać w pomysłach, bo ostatnio prawie do każdego tematu podchodzę sceptycznie. Oczywiście przeciw. System gry opiera się na punktach historii, które inaczej można nazwać punktami doświadczenia. Mając doświadczenie - rozdzielamy je na umiejętności potrzebne postaci. Dla jednych umiejętnością są dziedziny shinobi jako ich sposób na walkę, dla innych kontrola chakry, a dla jeszcze innych atrybuty fizyczne (i nie tylko). Po zebraniu odpowiedniej ilości punktów sami wybieramy swoją ścieżkę rozwoju. Teraz jeśli wykonasz misję i potrzebne Ci są punkty atrybutów, to też je dostajesz - wymieniając na nie zebrane w trakcie misji doświadczenie. Nie widzę logiki w proponowanym rozwiązaniu, rozbije to tylko prosty system na nikomu niepotrzebne elementy.
0 x
Teien

Post autor: Teien »

Soh powiedział wszystko. Jestem na nie
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... 7774#p7774 tu są już propozycje rozwiązania tego problemu

Odnośnie tego pomysłu... Na nie, Soh wyjaśnił.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

To nie przejdzie chłopcy. Trzymamy się jednej waluty rozwoju. Są nią Punkty Historii.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Przenoszę.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości