Just do it

Kaosu

Just do it

Post autor: Kaosu »

PROBLEM

Przed zakładaniem KP jak każdy przeglądam sobie wszystkie działy mechaniczne, opisy itp. Rzuca mi się w oczy jeden poważny problem, a mianowicie brak wyjustowania tekstu.

ROZWIĄZANIE

Zaaplikować automatyczne justowanie tekstu (jak na części PBFów). Czytanie, a szczególnie dłuższych postów jest wtedy o wiele przyjemniejsze dla oka.

DODATKOWE UWAGI

Wiem, że to w sumie dla większości może niewiele zmienić, ale jak już jest taki dział, to nie musi się ograniczać tylko do mechaniki ;)
0 x
Midori

Re: Just do it

Post autor: Midori »

Ja nie wiem nawet co to znaczy :c
0 x
Kaosu

Post autor: Kaosu »

To znaczy że tekst jest wyrównany do obu krawędzi i nie jest poszarpany po prawej stronie :P
0 x
Kobuto

Post autor: Kobuto »

Mi to osobiście nie przeszkadza, a justowanie polegające nieraz na rozstrzeleniu tekstu jest czasem gorzej czytelne niż wyrównanie do lewej.
0 x
Tenshi

Post autor: Tenshi »

W sumie dla mnie to dość obojętne, ale dla niektórych może to mieć duże znaczenie, estetyczne czy też praktyczne, nie jest to zły pomysł, ale też mógłby zostać wprowadzony, żeby pomóc niektórym.
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

Proponuję pozostać przy obecnym rozwiązaniu - pozwólmy na pewną indywidualizację. Ktoś woli tekst wyjustowany to robi wyjustowany, komuś innemu opcja ta psuje krótki bloczek tekstu? Wtedy z tego rezygnuje. Nie narzucajmy z góry dla wszystkich jednego rozwiązania.

Po prostu starajmy się w swoim już zakresie, aby to co opracujemy, zawsze wyglądało schludnie :)
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Shigeru dobrze prawi, sprawa zamknięta, temat przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości