BT

Kari

BT

Post autor: Kari »

Żeby spam był kappa

Propozycja krótka, więc nie ma sensu uzupełniać schematu. Proponuję, by dodać do BT paru modów, którzy zajmowaliby się uzupełnianiem brakujących technik. Bo nawet przed reworkami dział często stał bez życia.
0 x
Shigeru

Re: BT

Post autor: Shigeru »

O ile faktycznie moderacja przez tak długi okres jak wspomniałeś Kari, nie wprowadza zgłoszonych braków, to może sensownym byłoby pomyśleć nad zaangażowaniem osób oceniających WT do pracy i tam. Dodatkowa para/pary rąk zawsze się przyda, a pokrewność tematu nie winna sprawić problemu ludziom od WT&Kuźni.

Tak czy siak faktyczna jednak decyzja należeć będzie przede wszystkim do Jiro, bo to on odpowiada za ten dział i wie najlepiej kto ile robi i czy wszyscy wywiązują się z obowiązków do których w końcu sami się zgłosili.
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Techniki klanowe chyba zostają uzupełniane przez tych, którzy zajmują się reworkami. Nie wiem jak się ma sprawa pozostałych dziedzin.
Ja się nie zgłaszałem na swoje stanowisko. :D
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Motaro

Post autor: Motaro »

Mogę wziąć na siebie niewielką ilość odpowiedzialności za coś, jeśli będzie potrzeba.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Swą dwa problemy, jeden... Rework pochłania sporo czasu, a dodawanie technik nowych do BT pomaga, jednak nie z opisem kilku linijek... http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=45&t=286&start=45 Jedyne co tam jest wtedy pomocne to obrazek. Ja preferuje aktualnie zasadę, poprawić podstawy, a później dodawać nowe rzeczy. Czyli najpierw rework potem BT (lub w tym samym czasie tylko jak ktoś wrzuci do BT coś normalnie napisanego...)
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

24h i wywalamy
0 x
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości