Orochi
- Ayumu
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Ciężka płytowa zbroja ze specyficznymi otworami
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
- Deku Orochi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avatar
- Widoczny ekwipunek: Torba biodrowa
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=236262#p236262
- Multikonta: Brak
Re: Orochi
A mi tam pasuje i jeśli ktoś to ma zamiar zmieniać to proszę dojechać inne klany które już dawno powinny trafić pod młotek 
1 x
- Nāga
- Wiek postaci: 17
- Link do KP: viewtopic.php?p=227225#p227225
- Multikonta: Mijikuma | Ryu
Za moich czasów dzikie klany miały odgórny ban na zmiany i po czasie dojrzałem do tej decyzji. Proszę o brak zmian!
2 x
- Boyos
- Administrator
- Ranga: Starszy Kapral
- GG/Discord: Boyos#3562
- Multikonta: Ario
Opcja z technikami jest za mocna, zaś bez technik za słaba.
W ramach tej propozycji co jest to nie zmieniam, ale jak bedzie jakas propozycja, ktora mnie przekona, to wdroze. Mysle jeszcze nad czyms takim, zeby usunac z powrotem techniki, ale zrobić tak, że jak walisz reberu, to niezależnie czy wejdzie Ci rana czy nie, to trucizna by wchodziła. Wtedy orochi moze albo walic troche mocniejsza technika, albo probowac skrobac reberu, ktore nie zada obrazenia, ale poprawi trucizna - tylko wtedy by troche trzeba bylo cyfry poprawic, by mialo to sens.
Anyway, zostawiam taki kierunek, jak tydzien nic sie nie bedzie dzialo w temacie to wywalam
W ramach tej propozycji co jest to nie zmieniam, ale jak bedzie jakas propozycja, ktora mnie przekona, to wdroze. Mysle jeszcze nad czyms takim, zeby usunac z powrotem techniki, ale zrobić tak, że jak walisz reberu, to niezależnie czy wejdzie Ci rana czy nie, to trucizna by wchodziła. Wtedy orochi moze albo walic troche mocniejsza technika, albo probowac skrobac reberu, ktore nie zada obrazenia, ale poprawi trucizna - tylko wtedy by troche trzeba bylo cyfry poprawic, by mialo to sens.
Anyway, zostawiam taki kierunek, jak tydzien nic sie nie bedzie dzialo w temacie to wywalam
0 x

- Deku Orochi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Avatar
- Widoczny ekwipunek: Torba biodrowa
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&p=236262#p236262
- Multikonta: Brak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość