PROBLEM Problemem jest pomysł Defa który ma na celu dawania Katona jako naturę czakry u każdego Uchihy.
ROZWIĄZANIE Uchiha może wybrać jaką chcę naturę chakry ale dostają bonusy do uczenia się Katonu -10% kosztu PH nauki Katonu. Mogę jeszcze przystać na odblokowaniu drugiej łezki po nauczeniu się katonu na poziom C.
DODATKOWE UWAGI
Uchiha a natura chakry.
Re: Uchiha a natura chakry.
To nie jest problem. Takie są REALIA. Na każdym forum Uchiha ma na start Katon, tak było w a&m (w końcu coś co zgadza się tu i tu) bo posiadali oni w końcu taka naturę od urodzenia.
Nie chcę tu podawać jak masz rozłożone dziedziny ale nie widzę powodu dla którego nie miałbyś dostosować się do tej zmiany, tym bardziej ze na chwile obecną powstrzymuje cię tylko WT które leży zaledwie 3 dni i które możesz dalej opracowywać, ale nauczysz się później po opanowaniu Katona na B.
Temat zamykam i odsyłam do już założonego wcześniej, nie ma sensu tworzyć dwóch oddzielnych wątków tego samego tematu.
Nie chcę tu podawać jak masz rozłożone dziedziny ale nie widzę powodu dla którego nie miałbyś dostosować się do tej zmiany, tym bardziej ze na chwile obecną powstrzymuje cię tylko WT które leży zaledwie 3 dni i które możesz dalej opracowywać, ale nauczysz się później po opanowaniu Katona na B.
Temat zamykam i odsyłam do już założonego wcześniej, nie ma sensu tworzyć dwóch oddzielnych wątków tego samego tematu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Re: Uchiha a natura chakry.
Odrzucam.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości