Miecze
Miecze
Halo przyjaciele najdrożsi - przychodzę tutaj dzisiaj z pomysłem na wprowadzenie swojego rodzaju "specjalnych" mieczy takich jak np. Miecz Kisame i innych Mistrzów Miecza. Dla postaci korzystających z mieczy mogłoby to być na prawdę coś o co warto by było zabić. Oczywiście wymagania na ten miecz i zdobycie go nie powinno być łatwe - widzieliśmy w mandze że niektóre miecze wcale nie są najmniejszych rozmiarów, prawda? I to na tyle z mojej strony, więcej nic do dodania nie mam - taki pomysł który wpadł mi do głowy niedawno.
0 x
Re: Miecze
Ponoć ostrza 7MM były robione, ale do tej pory jakoś ich nie widzę.
O ile ktoś będzie miał chęci to może to opisać (sam to zrobiłem na innym forum już więc... może w czwartek zobaczę).
O ile ktoś będzie miał chęci to może to opisać (sam to zrobiłem na innym forum już więc... może w czwartek zobaczę).
0 x
Re: Miecze
Po pierwsze Komatsu proszę o stosowanie wzoru działu.
Po drugie, Natsu opracował w strefie administracji artefakty globalne. Nie będzie wszystkich 7MM, pojawiają się niektóre przedmioty z wojen Shinobich. Mam nadzieję, że weźmie się chłopak i to wprowadzi.
24h i do odrzucenia.
Po drugie, Natsu opracował w strefie administracji artefakty globalne. Nie będzie wszystkich 7MM, pojawiają się niektóre przedmioty z wojen Shinobich. Mam nadzieję, że weźmie się chłopak i to wprowadzi.
24h i do odrzucenia.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości