PROBLEM
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=47&t=105
Sztuczne ograniczenia. Może niektóre jakiś sens mają, ale no niemożliwość odpalenia EMS po czymś? Nope. Wszyscy doskonale wiemy, że zdobycie chociaż jednej z tych rzeczy będzie graniczyło z dużym wyzwaniem, a jeszcze do większości potrzeba zgody administracji - mnie osobiście ten temat trochę odrzucił jak zakładałem konto. A wystarczy przecież z rozwagą wydawać zgody na boosty i nie trzeba sztucznie zaburzać technikaliów świata.
ROZWIĄZANIE
Najlepiej usunąć temat.
DODATKOWE UWAGI
-
Sztuczne ograniczenia
Re: Sztuczne ograniczenia
Ogółem temat jest trochę nieaktualny:
1) Bramy chakry teraz wymagają odpowiedniego UW, a więc EMS tutaj tak z lekka śmiechowo podchodzi.
2) Ogółem CS a SM to niebo a ziemia, wg mnie ten drugi powinien mieć więcej punktów, ale rozdawać je w staty fizyczne równomiernie, a nie jak kto woli.
3) SM odstawia CSa pod wieloma względami [CS np musi trwać określoną ilość tur, a SM jak kto woli xD]
4) Nie wiem czemu CS i Bijuu maja się gryźć. Dla mnie to działa tak samo jak SM i Bijuu. Można mieć obydwa, ale nie da się korzystać jednocześnie.
5) Co tam EMS robi? Przecież to jest konkretny poziom KG, to tak jakby Mokuton S wykluczał posiadanie Bijuu.
Ja bym temat zmienił, bo i tak nie da się mieć wszystkiego naraz, no i KG się tam pojawia, nie mam pojęcia skąd.
1) Bramy chakry teraz wymagają odpowiedniego UW, a więc EMS tutaj tak z lekka śmiechowo podchodzi.
2) Ogółem CS a SM to niebo a ziemia, wg mnie ten drugi powinien mieć więcej punktów, ale rozdawać je w staty fizyczne równomiernie, a nie jak kto woli.
3) SM odstawia CSa pod wieloma względami [CS np musi trwać określoną ilość tur, a SM jak kto woli xD]
4) Nie wiem czemu CS i Bijuu maja się gryźć. Dla mnie to działa tak samo jak SM i Bijuu. Można mieć obydwa, ale nie da się korzystać jednocześnie.
5) Co tam EMS robi? Przecież to jest konkretny poziom KG, to tak jakby Mokuton S wykluczał posiadanie Bijuu.
Ja bym temat zmienił, bo i tak nie da się mieć wszystkiego naraz, no i KG się tam pojawia, nie mam pojęcia skąd.
0 x
Re: Sztuczne ograniczenia
Odrzucam. Nie będziemy ingerować w ten temat. Temat istnieje w celach balansowych.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości