Wynagrodzenie dla sędziów [pod siebie]

Kamiru

Wynagrodzenie dla sędziów [pod siebie]

Post autor: Kamiru »

PROBLEM

Um... Misjodawcy dostają wynagrodzenie, ne? I jest fajnie. Sędziowie nie dostają, a też robią coś dla graczy. No, tyle.

ROZWIĄZANIE

Wprowadzić wynagrodzenie dla sędziów za walkę.
  • Walka dwóch geninów/chuuninów - wynagrodzenie jak za misję D
  • Walka dwóch T.J./jouninów - wynagrodzenie jak za misję C
  • Walka dwóch saninów (czy jak się to określa~) - wynagrodzenie jak za misję B
Punkty liczy się za rangę niższego gracza. Więc chuunin vs T.J - misja D

DODATKOWE UWAGI

Tak, chcę farmić. ;3
0 x
Kaien

Re: Wynagrodzenie dla sędziów [pod siebie]

Post autor: Kaien »

W misjach dostajesz wynagrodzenie, bo wymyślasz historie, prowadzisz postacie... Dajesz wyzwanie postaci.
Jako sędzia tylko i wylącznie orzekasz rezultat działań podjętych przez obie strony.
Jak sędziowie dostaną wynagrodzenie to ja wnosze o wynagrodzenie dla modów kuźni i WT. Też siedzimy nieraz i piszemy po kilkanaście postów, szukamy przykladow w mandze, anime i tak dalej... I nic za to nie mamy.

Jestem na nie.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Jak Kaien. Robisz pomysł pod siebie. XD
Takie funkcje są bezinteresowne, równie dobrze admini mogliby dostawać za każdy dzień pracy PH, bo to admini...
Na nie, i tak masz wysokie wynagrodzenie. Znasz staty i jutsu postaci, to i wieeele daje
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Przecież zaznaczyłem, że robię pod siebie, hello? XD

Jeśli nie to nie, wielkiej różnicy mi to nie zrobi. ~
0 x
Soh

Post autor: Soh »

Na tak, z rozsądnym systemem wynagrodzeń.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Nie żartuje z tym, że efektem tego będzie mój pomysl o wynagrodzenie dla modów. Ja dzis w WT napisałem 17 postów. I co za to dostane? Nic.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Za modowanie Kamiru nie płacimy. Ani administracja nie dostaje wynagrodzenia, ani moderatorzy WT & Kuźni, ani sędziowie. Bierzemy jednak ciężką pracę pod uwagę i będą za to drobne bonifikaty - w prośbach, będziemy przychylniej patrzeć na plany takich osób.

Odrzucam.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości