Zmieńmy Kuźnie na wzór działu WT.

Kaien

Zmieńmy Kuźnie na wzór działu WT.

Post autor: Kaien »

PROBLEM
No praktycznie tak jak w nazwie. WT mają sobie dział, swoistą piaskownice, gdzie leżą i są poddawane modyfikacjom, ocenie i tak dalej. Jak technika przechodzi - zostaje skopiowana do tematu gracza, cala dyskusja idzie do archiwum.
W przypadku kuźni CAŁY Temat jest przenoszony do działu zaakceptowane i się robi bajzel, zależnie kto ile i co robi.

ROZWIĄZANIE
Dodanie do kuźni, regulaminu tworzenia przedmiotów, nowego punktu.
1. Aby otrzymać możliwość tworzenia własnych przedmiotów, trzeba spełniać pewne wymagania. Przede wszystkim, należy mieć zaakceptowaną Kartę Postaci, bo bez tego nic nie przejdzie. Drugim warunkiem jest założenie swojego tematu w tym dziale pod szablon, znajdujący się poniżej.
I ostatnia zmiana, do regulaminu kuźni dodać, do każdego szablonu linijke: A do szablonu linijke:

DODATKOWE UWAGI

Mam moda kuźni, jak gracze porobią te tematy to mogę poprzenosić ich przedmioty ;)
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Re: Zmieńmy Kuźnie na wzór działu WT.

Post autor: Ichirou »

Zatabelkujmy wszystko.
Za.
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Hakai

Post autor: Hakai »

Jeśli tak będzie wygodniej graczom i administracji to nie mam nic przeciwko. Mi tam to obojętne czy napiszę coś w tabelce czy nie.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Bez różnicy. W kuźni mniejszy tłok, ale jak mówię - nic nie stoi na przeszkodzie.

Głos pusty, i za, i przeciw.
0 x
Kaien

Podbijam, prosze o wypowiedz któregos z czerwonych jeszcze.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Również nie mam zdania na ten temat. Obecne rozwiązanie mi nie przeszkadza, ani nie zawadza w kontrolowaniu forum.

Edit@down
Nie wiem czemu próbujesz mi dokuczyć. Akurat w Kuźni przeniosłem więcej przedmiotów od Ciebie...
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Tobie może nie, bo nie przenosisz przedmiotów. Ja jako mod WT i kuźni dużo latwiej orientuje się w tym pierwszym dzieki takiemu, a nie innemu stylowi mechaniki. I.. no. Czekam na wiecej wypowiedzi.
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Jestem za, będzie zdecydowanie łatwiej w późniejszym etapie, gdy każdy będzie coś swojego wymyślał.
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Po długim namyśle za.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

No więc przenoszę do wprowadzenia. Administora i moderatorów działu zapraszam do "uprzątnięcia" działu i dostosowania do regulaminu.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Wprowadzone.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości