PROBLEM
Czepianie się braku szablonu
ROZWIĄZANIE i GŁÓWNY TEMAT
Dodany szablon, kyun
Mam pewien pomysł. Chodzi, by zrobić raz na pół roku, no dobra to trochę za mało, raz na rok zrobić wielkie podsumowanie SW. Wyglądałoby to mniej więcej tak, że gracze podsuwaliby kategorie np. Koks Roku, Najlepsza Śmierć, bądź Najlepszy Avatar i na podstawie głosów, które składałoby się w hajdzie (by uczestnicy nie wiedzieli wcześniej, niż byłby wyznaczony termin, kto wygrał poszczególną kategorie) byśmy wybrali zwycięzców. Oczywiście zaznaczam, że administracja w tym temacie będzie od tego, by np. po tygodniu podać wyniki oraz przeliczyć głosy( oczywiście, o ile takiej Galii nie poprowadzi jakiś gracz lub mod) Nie chcę, by były sytuacje, gdzie ktoś ma jakiegoś faworyta i robi to nieuczciwie. Oczywiście, pragnę zaznaczyć, iż prawo do głosowania mają wszyscy. Bez względu na to czy ktoś dopiero doszedł czy gra od wielu miesięcy. Wiem, że to może się wydać nieco dziwne, gdyż co taki Świeżak wie o tym, kto najlepiej prowadzi swoją postać, czy kto jest prawdziwym rzeźnikiem. Jednakże, będzie wiele kategorii, które nie będą się opierać tylko na fabule. W końcu.. każdy może zagłosować na najładniejszy awatar, złotą rączkę.. czy inne kategorie, które wpadną nam wszystkim do głowy.
No i tym kończę swój pomysł. Proszę się wypowiadać oraz mówić, czy miałoby to szanse na zrealizowanie.
DODATKOWE UWAGI
Brak
Gala~
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Re: Gala~
Czemu nie? W sumie mogłoby przejść.
Mogłoby.
Ale jestem na nie. Dlatego, że to nie twój pomysł Mei, tylko adminów pewnego forum, również Naruto, z którym mamy na pieńku. Przykładowe nazwy kategorii, które tutaj podałaś, są tam co roku, od paru lat. Więc jestem na nie, bo to zwyczajny plagiat ideowy. Może jeszcze ich stare odznaczenia z gal weźmiemy tutaj...
Mogłoby.
Ale jestem na nie. Dlatego, że to nie twój pomysł Mei, tylko adminów pewnego forum, również Naruto, z którym mamy na pieńku. Przykładowe nazwy kategorii, które tutaj podałaś, są tam co roku, od paru lat. Więc jestem na nie, bo to zwyczajny plagiat ideowy. Może jeszcze ich stare odznaczenia z gal weźmiemy tutaj...
0 x
Heh, pierwszy pomysł od nie pamiętam kiedy, który przypadł mi do gustu. Wypowiem się szybko bo jestem w pracy kappa
Co do zżynania - nie widziałem tego nigdzie indziej, ale możliwe Arafinwe, że masz rację. Bardziej jednak mi przypada ten pomysł do gustu niż pomysł z odznaczeniami, które wiem że były na NG i to na ogromną skalę. Grałem tam kiedyś przez miesiąc może i z tego co pamietam, az do starości postać była usłana odznaczeniami. Serio nie wiem co ludzie w tym widzą. O wiele ciekawsze wydaje mi się samemu sięganie szczytów niewycenionych przez nikogo innego.
Wracając jednak do tego pomysłu, zawsze można zrobić to w mniejszej skali, jeżeli na większą podchodziloby to pod plagiat
Choćby nawet Miss i Mistera forum 
Co do zżynania - nie widziałem tego nigdzie indziej, ale możliwe Arafinwe, że masz rację. Bardziej jednak mi przypada ten pomysł do gustu niż pomysł z odznaczeniami, które wiem że były na NG i to na ogromną skalę. Grałem tam kiedyś przez miesiąc może i z tego co pamietam, az do starości postać była usłana odznaczeniami. Serio nie wiem co ludzie w tym widzą. O wiele ciekawsze wydaje mi się samemu sięganie szczytów niewycenionych przez nikogo innego.
Wracając jednak do tego pomysłu, zawsze można zrobić to w mniejszej skali, jeżeli na większą podchodziloby to pod plagiat

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Ale wydaje mi się, że Miss i Misstera forum można by było robić raz na 3 miesiące, wygraną mogła by być wspólna fabuła, albo przerobienie avka na ten okres by w rogu była a'la pieczątka "Miss SW" czy cuś. Można dać też jeszcze coś, ale nie wiem co jak na razie wpadłam tylko na ten pomysł.
0 x
Pomysł ogarnięty, leci do zaakceptowanych, przeprowadzimy to jednak w formie Offtopu
Przenoszę.

Przenoszę.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości