Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
#9d3126
trochę mnie nudzi świat i nie chcę się już starać
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz Karta postaci |PH | BankProwadzę
♦ Kami Kaito ☼ [D] — „Dzielenie przez dwa” (nieobecny/a)
♦ Hikari Kaguya ☼ [D] — „Nimbooda” (nieobecny/a)
1. Wystarczy po prostu nie wrapować tego w `<em>` zamiast nadpisywać domyślne style.
2. A tu z poziomu kolorków grup administracyjnie zamiast grzebać bezpośrednio w DOM-ie.
To tak, gdyby przeszła zmiana tego dla wszystkich, a nie wtyczka (bo w tym przypadku zaproponowane rozwiązania będą najprostsze).
Co do samych zaproponowanych kolorków to dla mnie na plus, zmieniłbym jedynie moderatorów na coś podobnego do tego, co było, bo tak to są zbyt zbliżeni do administratorów.
Krótki wygląd: Rachityczny ektomorfik o figurze wazy, metr i siedemdziesiąt centymetrów wzrostu, słomkowe włosy, bursztynowe oczy z gęstymi rzęsami, usta o esowatym kształcie z powiększoną dolną wargą.
#9d3126
z drugiej strony chcę wszystko i w sumie to naraz Karta postaci |PH | BankProwadzę
Krótki wygląd: Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.
Widoczny ekwipunek: Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych Sił
Ja jestem na tak, od początku mówiłem, że mi przeszkadza przede wszystkim neonowość nowego koloru, który wyróżnia się na tle innych. Więc ja jestem za.
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy - wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy - delikatne blizny na przedramionach i rękach - przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu - skórzana kamizelka shinobi - kabury na broń na lewym i prawym biodrze - torba z ekwipunkiem na lewym pośladku - lekka zbroja
Krótki wygląd: Drobnej budowy , nawet jak na jego wiek. Na głowie ma czupryne czarnych włosów, dość matowych i nie świecących się zbytnio, spiętych w kucyk rzemieniem.
Widoczny ekwipunek: Duża torba na pośladkach przyczepiona paskiem.
Podbijam z neonowością nowego obszaru. Jeśli już musicie się pozbywać szlachetnego brązu Ryuuzaku, to chociaż bardziej stonowany dajcie. Osobiście jednak bym wrócił stary odcień i tą radioaktywną neonowość zostawił dla Atarashi, których kolor mi tez niezbyt leży (trochę jak cielesny?)
Administratorem nie jestem (ale z racji pomocy temat tego pomysłu przypadł właśnie mi), a w trakcie dyskusji pojawiły się uwagi, które wpływają na zaproponowane pierwotnie rozwiązanie.
1 x
Jeżeli potrzebujesz pomocy lub masz pytania - zapraszam na discorda lub PW!
Pozwoliłam sobie lekutko edytować cytowaną treść i ograniczyć do konkretów. Pominęłam odpowiedzi, które wyrażały całkowitą aprobatę.
1,2,3: Uwzględnione.
Uwzględnione w opcji nr 2.
Uwzględnione.
Paleta kolorów z uwzględnieniem współczynnika kontrastu AA zgodnego z wytycznymi WebAIM.
Pod głosowanie oddaję (na ten moment) opcję pochyloną/nie pochyloną, jak pojawią się "ale" do kolorów, również uwzględnię:
Opcja 3.
Tu zostawiam pole wam, do dalszej dyskusji. Jestem otwarta na uwagi.
2 x
#9d3126
Głosuję na opcję numer 2 z uzwględnieniem zarówno kolorów (które są znakomicie dobrane) i kolejności poszczególnych grup, która obecnie wydaje się przypadkowa. Początkowo preferowałem bez kursywy, ale jak tak patrzę to uznaję, że jednak bardziej mi siada wersja z.
Krótki wygląd: Złotowłosa i złotooka dziewczynka mierząca aż 152cm! Najczęściej ma na sobie białą, zwiewną sukienkę na ramiączkach, która sięga za kolana. Na niej ma czarną kamizelkę shinobi. Ochraniacz shinobi na czole - przesłonięty grzywką.
Widoczny ekwipunek: Prawe i lewe udo - kabury, 2x torba przy pasie - z tyłu, średni zwój na plecach. Kamizelka shinobi (czarna), rękawiczki z blaszkami, ochraniacz na czoło (czarny, przesłonięty zazwyczaj grzywką), na prawym ramieniu ochraniacz Zjednoczonych Sił
Krótki wygląd: - Różowe włosy. - Czarne Haori przewiązane jedwabnym obi, tego samego koloru luźne spodnie oraz wysokie buty za kostkę. - Patrz avatar. - Po resztę zapraszam do kp.
Widoczny ekwipunek: - Torba biodrowa. - Duży zwój na plecach.