Rodzaje broni
-
- Support
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Re: Rodzaje broni
Do wprowadzenia, ale wprowadzony nie został, huh.
Wróciłem do tego tematu i po krótkiej konsultacji uznałem, że wprowadzanie dodatkowej rubryki jest zbędne. Jedynie do tych największych broni zostanie dodane zdanie o konieczności użycia dwóch rąk do skutecznej walki, bo nie wszystkie ją miały.
Wróciłem do tego tematu i po krótkiej konsultacji uznałem, że wprowadzanie dodatkowej rubryki jest zbędne. Jedynie do tych największych broni zostanie dodane zdanie o konieczności użycia dwóch rąk do skutecznej walki, bo nie wszystkie ją miały.
0 x
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Re: Rodzaje broni
No tak... to było do wprowadzenia i ktoś mi powiedział, żebym zrobił te rubryki. Obiecałem, że zrobię, ale nie miałem na to ani sił, ani czasu. Tak więc, to przeze mnie pomysł nie został wprowadzony. Tak więc przepraszam.
Jeśli chcesz, to mogę tą listę zrobić i można by to wprowadzić, no chyba, że rzeczywiście uznajesz, że to zbędne.
Jeśli chcesz, to mogę tą listę zrobić i można by to wprowadzić, no chyba, że rzeczywiście uznajesz, że to zbędne.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości