Nowy regulamin Wt? To moze 48h na odpis?

Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Re: Nowy regulamin Wt? To moze 24h na odpis?

Post autor: Reika »

48h na odpis. Właśnie zobaczyłam, że WT zostało zamknięte, bo jest za dużo tematów. Przypuszczam, że gdyby było ogarniane szybciej i na bieżąco, to nie byłoby takiego młyna. Może też warto byłoby poszukać jeszcze jednego moda do tego działu, skoro reszta się nie wyrabia, ale skoro niektórzy mają czas na gierki, to nie wiem już, co może tutaj pomóc.
0 x
Midori

Post autor: Midori »

Reika poparła mój pomysł. To powinno wystarczyć dla każdego kto śledzi nasze losy i wie jak nieszczęśliwym małżeństwem byliśmy. Jeśli ona mimo miłości łamanej przez nienawiść bo to bliskie w tym przypadku mnie poparła to chyba ok? Co nie?
0 x
Midori

Już nawet gdyby dać, że każdy mod wt musi odpisać raz na dwa tygodnie w każdym temacie to by było znaczniej sprawniej a to trochę komedia nie ? >:V
0 x
Midori

Ktos cos?
0 x
Jun

Re: Nowy regulamin Wt? To moze 48h na odpis?

Post autor: Jun »

Nie wiem jak innym, ale mi w wt odpisują regularnie, więc nie widzę potrzeby zmian. Do kuźni mam wgląd, więc wiem, iż jest tam podobnie, też staram się w miarę możliwości odpisać, nie widzę więc potrzeby, by robić tutaj kategoryczny nakaz odpisu w ciągu tych 2-3 dni. Podejrzewam iż tylko w bardzo szczególnych wypadkach, modzi i admini odpisują wolniej, i właśnie dlatego zrobiłeś [Hakai] ten temat? Może to nie system powinien się zmienić, tylko Ty, nie pomyślałeś o tym? Nie myśl, że próbuję Cię teraz urazić, czy coś w tym stylu, ale spam rakami naprawdę wkurwia...
0 x
Midori

Tak jak pisałem w jednym z postów wcześniej nie miałem zamiaru zaciągać pod to moderacji aka kadry administrującej. Wiem ze temat 3 strony to troche do czytania ale prosząc o jakąs aktywność tu nie prosiłem o poruszanie już poruszanych wczesniej tematów. Na takie poruszane w 90% da sie znalezc juz rozwiązanie w poprzednich textach ludu.
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

a ja to bym zjadł kebaba... wprowadźcie 72h na odpis, niech będzie porządek. Przecież zdarzają się melanże na okrągły weekend. kappa
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

48H na ogarnięcie tematu, jeśli mod tego nie zrobi to gracz może mu napisać pw itd.

W razie braku sprzeciwu wprowadzę w ciągu 24h
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości