Klan Ayatsuri
Re: Klan Ayatsuri
Jeśli nie ma sprzeciwu proszę teraz autora tematu o podsumowanie całej dyskusji, powiedzenie co zostało wprowadzone co jeszcze nie i wprowadzamy.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kari - to Ciebie jako wnioskodawcy się tyczyło.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Przepraszam, nie zauważyłem posta 
Zagadnienia:

Zagadnienia:
- Usunięcie limitu możliwych do stworzenia lalek
Wprowadzone. - Pieczętowanie kukiełek w zwoju
Wprowadzone jako technika. - Zmniejszenie liczby kontrolowanych na S lalek
Odrzucone. - Bonus od stylu walki Kugutsu
Do wprowadzenia - bonus zawsze. - Zdobywanie materiałów na marionetki
Okazuje się, że jest to możliwe na wyprawach.
0 x
A więc interesuje nas tylko temat stylu walki - wprowadziłem zmiany w nim, teraz niezależnie od posługiwania się marionetkami, użytkownik ma +20.
Jesli nie ma uwag, przenoszę do zaakceptowanych.
0 x
Wprowadzone, przenoszę do zaakceptowanych.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości