Gadające psy Inuzuka

Inoue

Gadające psy Inuzuka

Post autor: Inoue »

PROBLEM Na forum nie ma żadnego info o tym czy psy Inuzuka mogą gadać ludzkim głosem.

ROZWIĄZANIE Jak wiadomo w mandze Kuromaru miał tę umiejętność. Dlaczego więc to nie mogłoby się znaleźć na forum? ;) Taki piesek by mógł mówić dopiero od rangi B, bądź i wyżej jeżeli będzie trzeba. Ewentualnie można dodać taką prostą technikę bądź umiejętność do nauczenia.

DODATKOWE UWAGI Brak
Edit:
Oto przykładowy chapter w którym pieseł powiedział:
http://images.mangafreak.net/mangas/nar ... _13.jpg?v5
0 x
Support nr 6
Support

Re: Gadające psy Inuzuka

Post autor: Support nr 6 »

Klanówka B/A + zgoda administracji + trening z psem rangi B/A

Ja popieram ~~
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Popieram zarówno Inoue, jak i pomysł Kamiru odnośnie wymagań. Wiadomo, że klanowe muszą być wysoko, zdanie administracji na ten temat też może być spoko, chociaż osobiście nie byłabym za taką normalną ''zgodą'' a bardziej za ''poinformowaniem'' ich o tym, no i trening, na którym uczy się psa mówić też jak najbardziej spoko. Tak więc za!
0 x
Jun

Post autor: Jun »

Według mnie jest to bardzo ciekawy pomysł, w sumie to nie zwracałem uwagi na to czy psy Inuzuka potrafiły rozmawiać z innymi ludźmi niż ich właściciele, popieram ten pomysł, oraz przedstawione wymagania.
0 x
Narubi

Post autor: Narubi »

Nie mam zdania, ale skoro w mandze było ... to powinienem to poprzeć. Jestem za.
0 x
Gyo

Post autor: Gyo »

Popieram, ale to bardziej dla wyszkolonych piesełów. Ranga B/A. Zauważmy, że pies Kiby nie gadał, a on sam był całkiem wyszkolony.
0 x
Support nr 6
Support

Żadnego sprzeciwu nie było, w ciągu 24h wprowadzam.
0 x
Support nr 6
Support

Wprowadzone.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości