Czy mnie tu znają?
Re: Czy mnie tu znają?
Event jest wydarzeniem, które zawsze będzie brane pod uwagę, jego rozbudowana istota dużo, dużo, dużo bardziej przewyższa misje rangi D, stąd ich nawet nie przyszło mi do głowy ich tu w rozpisce uwzględniać Tsukusiu 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Słuszna uwaga, temat zaaktualizowany 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Mi pasuje no i jak ktoś chce wpisuje sobie w kp po zatwierdzeniu przez modów i jak to będzie w tym temacie tak?
0 x
Moderator fabularny oraz administrator fabularny określaliby sławę na podstawie tego co zostało podane w formularzu, a gracz w KP albo sobie to wypisuje albo daje bezpośredni odnośnik do tego tematu.
0 x
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
Klepie... to znaczy poklepuję.... eh, przyklepuję temacik.
0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Wprowadzone, przenoszę do zaakceptowanych.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości