Shig, dziękuję w takim razie za naprawienie mojego poglądu na temat tego, jak bardzo OP można być. Czas farmić *.*
Najbardziej przychylę się chyba do opinii Kana, ale z uwzględnieniem bonusu dla osób z UW od większej chakry (bo i tak liczmy od jej kontroli, ale jeśli ma się więcej chakry i dobrze się ją kontroluje to wydajemy się potężniejsi niż jesteśmy. Mam nadzieję, że zrozumiałe).
Jak rozumiem na przykładzie I i II Hokage działa to tak:
KC S - Tobirama
KC S+ - Hashirama
No i nadal podtrzymuję, że objawienie "swej potęgi" nie skończy się zawsze na przerażeniu ludzi wokół. Tak jak pisałem ja i Niku, reakcje mogą być różne.
Była jeszcze scena w pojedynku III Hokage z Orochimaru podczas CE, gdzie dachówki kruszyły się od ilości chakry. Czy coś w tym stylu ~
Potęga Kontroli Chakry
Re: Potęga Kontroli Chakry
Nie chcę się jakoś zbyt udzielać bo mi się nie chcę ale powoli boję się że KC jest trochę op. Wbijasz wysoki poziom i spamujesz wszystkim. Jestem za zwiększeniem kosztów PH za jej rozwijanie.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Hm. Wydaje mi się, że rangi S i S+ to już są kompletne kocury, więc wyzwalanie chakry o takiej sile - ale tylko jako smaczek fabularny - byłoby całkiem fajnym dodatkiem. Tyle, że trzeba zaznaczyć - po pierwsze, byłby to efekt TYLKO FABULARNY. Po drugie, odczucia by się od siebie różniły, zależy od postaci - po prostu osoby w spotkaniu wiedzą, że ich rozmówca jest bestią bez ogona, ale tylko jeśli ten takie coś okaże. Po trzecie, osoby z UW Wielka Chakra mogłyby to okazywać szybciej... a po osiągnięciu rangi S, przewyższałyby już nawet tych normalnych z S+
Tak więc, ogólnie na tak.
(Niku, jak ty to robisz, że opisujesz dokładnie to co chcę powiedzieć? o_o)
Tak więc, ogólnie na tak.
(Niku, jak ty to robisz, że opisujesz dokładnie to co chcę powiedzieć? o_o)
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
- Nikusui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
- Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=283
- Multikonta: Sayuri
To jest porozumienie dusz, Natsu <3 Znak, że dobrze nam się współpracuje! 

0 x

"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Wprowadzone.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości