Bramy- Usunięcie wymogu rang.

Hakai

Re: Bramy- Usunięcie wymogu rang.

Post autor: Hakai »

Czyli pierwszą bramę będzie można na start? Starą się dało.

Stara pierwsza brama 30 Wytrzymałości, ranga Genina, trening na 15 linijek
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Hakai, czytaj cały temat odnośnie bram.

Widzisz? Inaczej każdy mający postać rangi seinina poszedłby sobie po VIII bo w wymaganiach w tabelce jest:
Chyba tyle odnośnie tego.

Może więc I brama na misji D, reszta według starych poziomów zadań + nowe progi PH
Jakby nie było, brama, nawet pierwsza, jest boostem. Poziom trudności D leży, więc będzie ona (brama) "za darmo na start"
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

No może to być ok :) Tym bardziej że właśnie jeden z nowych graczy zdecydował sie na bramy i myślę że to będzie dla niego przyjemne.
0 x
Kamiru

Czyli tak wyglądać miałyby bramy, huh?
  • Kaimon - 500PH + misja D + 30 wytrzymałości + trening na 15 linijek
  • Kyumon - 800PH + misja C + 40 wytrzymałości + trening na 25 linijek
  • Seimon - 1500PH + misja B + 50 wytrzymałości + trening na 35 linijek
  • Shoumon - 2000PH + misja B + 60 wytrzymałości + trening na 45 linijek
  • Tomon - 2500PH + misja A + 75 wytrzymałości + trening na 55 linijek
  • Keimon - 3000PH + misja A + 80 wytrzymałości + trening na 65 linijek
  • Kyoumon - 3500PH + misja S + 100 wytrzymałości + trening na 75 linijek
  • Shimon - 4000PH + misja S + trening na 90 linijek
Nie wiem tylko, czy w przypadku ostatniej bramy trening ma sens, skoro po jej aktywacji umieramy. A opisywanie wiedzy teoretycznej na 90 linijek to będzie lanie wody (o ile ktokolwiek ją zdobędzie).

I jak to wygląda?
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Moja propozycja jest taka, by posiadacz siedmiu pierwszych bram automatycznie zdobywał wiedzę odpowiednią do otwarcia ósmej. W końcu mało kto użył tej bramy i pożył na tyle długo, by opisać w jakimś zwoju proces jej używania. Jak również raczej nie nauczymy się jej od kogoś osobiście.
0 x
Kamiru

Ciekawa opcja, całkiem ciekawa, choć kusi to zyskaniem OP mocy (co prawda potem śmierć, ale jednak, po 200 do fizycznych) bez wysiłku. Choć wysiłek włożony w poprzednie bramy teoretycznie go równoważy.

Coś, ktoś?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Wprowadzone. Do opanowania 8 konieczny jest napisanie trening w którym poruszamy aspekty teoretyczne 8 bramy.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości