Dobra, czyli podsumowując.
Sawarabi - 90000m2 / 360000m2.
Tessenka - bicz = 5x kręgosłup.
Karamatsu - 50 kości.
Ktoś ma jeszcze coś do dodania?
Sprostowanie klanu Kaguya
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Re: Sprostowanie klanu Kaguya
Ja jeszcze mam, ale to jak znajdę dłuższa chwilę by dorzucić. Jak już robimy renowację klanu to trzeba od razu odnieśc sie do wytrzymalości kości i opisu techniki.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dobra, wartości zostały ustalone i tego już nie poddaje dyskusji. Wtrące się tylko do opisu
- Nazwa
- Sawarabi no Mai
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- 90 000 m², można zwiększyć dwukrotnie za dwukrotny koszt
- Koszt
- C: 50% | B: 40% | A: 30% | S: 20% | S+: 10%
- Dodatkowe
- Brak dodatkowych wymagań
- Opis Piąty, a zaraz ostatni taniec klanu Kaguya. W tej technice użytkownik tworzy prawdziwy las kości, które w tysiącach wyrastają z ziemi przebijając wszystko na swojej drodze. W przypadku gdyby przeciwnik próbował uciec nad kościanym lasem, użytkownik techniki może złączyć się z jedną z wyrośniętych kości i przy jej pomocy strącić zaskoczonego wroga. Kości wyrastają z podłoża w różnym czasie (nie w jednej chwili na raz).
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Wprowadzone. Przenoszę.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości